6.9.2014
Ainekset:
12 omenaa
1 dl ruokokidesokeria
1 tl kanelia
1 dl vettä
Valmistus:
Kuori omenat ja poista kannat ja siemenkodat. Leikkaa pieniksi paloiksi (n. sormenpään kokoisiksi)
Laita palat paistinpannuun tai pieneen kattilaan. Lisää vesi, sokeri ja kaneli.
Keittele hiljalleen kunnes omenat soseutuvat. Hämmennä puuhaarukalla tasaisin väliajoin.
Jäähdytä ja säilö vaikka pakkaseen. Sopii erinomaisesti lettujen tai vohvelien päälle tai vaikka keksin päällä saksalaiseen tapaan.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5570 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1779 tähteä
Britakakku
1468 tähteä