21.1.2014
2 dl vehnäjauhoja
2 dl täysjyvävehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
1 dl juustoraastetta (emmental tuo makua)
1 1/2 dl raastettua porkkanaa tai kesäkurpitsaa
1/2 öljyä
1 rkl siirappia
2 dl maustamatonta jogurttia (vilja-jogurtti antaa ihanan säväyksen)
1. Sekoita kuivat aineet ja lisää raasteet. Kaada joukkoon öljy, siirappi ja jogurtti. Sekoita tasaiseksi.
2. Muotoile kahden lusikan avulla taikinasta leivinpaperille pieniä lettusia.(noin 2cm paksuja)
3. Pistele haarukalla leipäset ja halutessasi ripottele päälle juustoraastetta.
4. Paista 200-225 asteisessa uunissa keskitasolla kunnes leivät saavat väriä. (15 min)
Lopuksi nauti luomuksistasi voinokareen kera!
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5668 tähteä
Maailman paras mutakakku
2833 tähteä
Mokkapalat
2571 tähteä
Brookies
1831 tähteä
Britakakku
1531 tähteä
Kannattaa ilmanmuuta! Näitä ei voi vastustaa:)