Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 
undefinedKinuskileipomo MariStella

Maailman paras kostea suklaakakku

28.10.2013

Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
false

MariStellan helppo kostea suklaakakku

3 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhoja

1 tl suolaa

2 dl kaakaojauhetta (ei sokeroitua)

3,2 dl sokeria

2 dl fariinisokeria

1 levy fazerin tummaa suklaata appelsiini crisp rouhittuna epämääräisesti

2 dl sulatettua voita (saa olla suolaista)

4 munaa

1 dl espressokahvia

Valmistusohjeet:

1. Yhdistä kuivat aineet sekaisin.
2. Yhdistä märät aineet sekaisin.
3. Yhdistä kuivat ja märät aineet toisiinsa. Sekoittele.
4. Korppujauhota täytekakkuvuoka (n. 17 cm halkaisija)

5. Paista 180 asteessa 25-30 min.

VINKKI: Mikäli paistat kakkua liian pitkään ja kakusta tulee kostean sijasta jo tiiviimpi, kostuta parilla lusikallisella maitoa ja laita väliin appelsiinimarmeladia. Näin kakku on pikakostutettu uudelleen.

Kategoriat

Klassikot

Lisää suosikkeihin

Kirjaudu sisään lisätäksesi reseptin suosikkeihin.

Muistiinpano

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi muistiinpanoja.

Tulosta

Leipomon muita reseptejä

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/16731_?post_type=kinuski_post&p=19579_400x400.MariStellaMehevä Feta-parsapiirakka
1
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/16731_?post_type=kinuski_post&p=19579_400x400.MariStellaMaailman paras kostea suklaakakku
1

Kommentit (1)

Munkkirinkeli
6.11.2013 20:03

Tällaista kosteaa suklaakakkua ei voi vastustaa. Todennäköisesti jo huomenna täytyy päästä kokeilemaan.

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa