Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 
undefinedKinuskileipomo MariaJ

Saskaton pirtsukas

1.10.2017

Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/22580_img1506866166074_600x600.jpg
Pohja: Aiemmin pakkaseen tehty perus muropiiras pohja. Sulatin ja esipaistoin 175C n.10min.                       Täyte: 1rkl saskaton hilloa jäähtyneen pohjan päälle. 1/2 rasiaa Pirkka maustamatonta tuorejuustoa, vajaa 1/2dl sokeria, 1 keltuainen, vaniljasokeria, kanelia, kardemummaa, 1tl maizenaa.              Vaahdota muna ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Lisää notkistettu tuorejuusto vatkaten. Lisää loput aineet. Lusikoi hillon päälle ja paista  n.30 min 175C. Saskatonista tulee mukava karvasmantelinen maku paistettaessa, joten sitä ei paljon tarvita.

Ainesosat

Herukka/viinimarja

Kategoriat

JälkiruoatJuusto- ja hyydykekakutMakeat piirakat

Lisää suosikkeihin

Kirjaudu sisään lisätäksesi reseptin suosikkeihin.

Muistiinpano

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi muistiinpanoja.

Tulosta

Leipomon muita reseptejä

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/22580_nami-kakku1_400x400.jpgMariaJEnemmän on enemmän
1
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/22580_49784224_2424103697662460_1631023992548622336_n-coffee_400x400.jpgMariaJJämä jemmat
1
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/22580_mutakakku_400x400.jpgMariaJPiparimutakakku
1
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/22580_36314791_10213370731806236_1288802385677778944_n_400x400.jpgMariaJKatkarapustus
1
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/22580_raparperipiiras_400x400.jpgMariaJKesän pullea raparperipiiras
3
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/22580_syndekakku-2018_400x400.jpgMariaJSyntymäpäivän moussekakku
2

Kommentit (3)

MariaJ
Kinuskileipomo MariaJ
2.10.2017 22:05

Jos haluaa saskatonin korvata suosittelisin mustikkahilloa, mustaherukkaa tai marja-aroniaa ja tippaa karvasmanteliöljyä.

Kinuskiemo
2.10.2017 13:30

Onko sinulla saskaton-hillon tilalle ehdotusta jostain sitä maultaan muistuttavasta hillosta? Monelle, kuten myös itselleni, saskaton on tuntematon. Hillon maku on varmaan melko tärkeä kokonaisuudelle. Vai voisiko karvasmantelia salakuljettaa kakkuun jonkin muun hillon mukana?

Kinuskiemo
2.10.2017 13:18

Itsensä hemmottelulle pitääkin suoda hetki, jos ei onnistu silloin tällöin, niin ainakin joskus! Tämä piirakka kahvikupin kyljessä sopii tuohon omaan rentouttavaan tuokioon mitä mainioimmin! Ja mukaan ajatus: Hyvä minä! 🙂

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa