Kinuskileipomo mari-johanna

Kategoria: Muut suolapalat,  Pizzat, voileivät, iltapalat Nähty 17146 kertaa
 
02.10.2014
 
Ei kommentteja

Meksikolainen munakasrulla


Ennen viikonloppua halusin jakaa teille meidän perheen iltapalasuosikin. Kuva on kovin vaatimaton mutta maku sitäkin parempi. Vanhin lapseni joka
inhoaa kananmunan makua, pyytää usein tätä iltaherkuksi. Yleensä teen raikkaan vihersaalatin rullan seuraksi jolloin kokonaisuus käy oikein ruoasta nyt laitoin väriä antamaan vain tuon tomaatti ruusun ja kurkut. Olemme saaneet ohjeen vuosia sitten mieheni työkaverilta , joten minulla ei ole käsitystä mistä ohje alun perin on kotoisin, mutta kokeilkaa ihmeessä, herkku vie kielen mennessään.Silloin kun lapset olivat vielä pienempiä jätin aina jalopenon pois ohjeesta mutta sehän on makuasia. Herkullisia hetkiä!

Taikina:
4 kananmunaa
4 dl maitoa
2 dl vehnäjauhoja
1 rkl flora culinesse
0,5tl suolaa

Täyte:
400g jauhelihaa
1 sipuli
1 jalopeno
2rkl tomaattipyreetä
0,5tl rouhittua mustapippuria
200g creme bonjour tacoa
2 tomaattia

Tee näin:
Sekoita taikinan ainekset kulhossa ja kaada seos leivinpaperilla vuoratulle uunipelille
Paista 225 c lämpötilassa 20-25 minuuttia. Kumoa munakaslevy toiselle leivinpaperille.
Valmista täyte. Ruskista jauheliha, hienonna sipuli ja viipaloi jalopeno lihan sekaan.
Sekoita joukkoon tomaattipyre ja mausta pippurilla. Nosta pannu levyltä ja lisää tuorejuusto.
Sekoita tasaiseksi ja jäähdytä. Levitä täyte munakaslevylle ripottele päälle kuutioitu tomaatti ja kääri rulla niin, että saumapuoli jää alaspäin.
IDEA! Kuorruta halutessasi munakasrulla juustoraasteella 225 c noin 5 minuuttia
BON APETIT !!