16.7.2016
♦ 50 g vegaanista margariinia
♦ 120 ml soijamaitoa
♦ 2 sl auringonkukan öljyä
♦ 250 g vehnäjauhoja
♦ 1 tl leivinjauhetta
♦ 50 g sokeria
♦ 0,5 tl suolaa
♦ 0,5 tl kardemummaa
♦ rypsiöljyä paistamiseen
Sulata kattilassa margariini, lisää maito ja öljy. Sekoita ja jäähdytä. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään. Lisää margariini-maitosekoitus ja sekoita kaikki taikinaksi. Kuumenna öljy paistipannussa n. 175-180 asteiseksi. Voit kokeilla kuumuutta pienellä taikinapalalla jos se ruskistuu noin minuutissa , öljy on tarpeeksi kuumaa. Jaa taikina 10 palaan. Pyörittele taikinapalat pulliksi, paina kädellä hieman. Paina peukalolla reikä pullien keskelle ja suurenna reikää pyörittämällä munkkia varovasti sormien ympäri. Paista rinkilät öljyssä molemmilta puolilta kauniin ruskeiksi.
Nosta valmiit munkit reikäkauhalla talouspaperin päälle. Pyörittele vielä lämpimät munkit sokerissa lautasella. Nauti hillon kerä 🙂
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5570 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1779 tähteä
Britakakku
1468 tähteä