Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 
Kinuskileipomo Koiruuksia

Keittiökoiran sitruunajuustokakku

9.3.2015

Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/19732_juusto_600x600.jpg

vuoka 20-22 cm

Vinkki: Korvaa sitruuna 1 kpl pienellä appelsiinilla. Vähennä tällöin ½ dl sokerista.

Pohja:
175 g digestivekeksejä
70 g  sulatettua voita

Täyte:
1 iso sitruuna, hienoksi raastettu kuori ja mehu
2 isoa kananmunaa, erotettu keltuaiset ja valkuaiset
340 g (1 kpl a 200 g + 3/4 pkt) Philadelphia-tuorejuustoa
3/4 prk (a´150 g) ranskankermaa tai smetanaa
1 dl sokeria
1 rkl maissitärkkelystä

Koristelu: sitruunankuorisuikaleita

Vuoraa irtopohjavuoka leivinpaperilla ja voitele vuuan reunat.
Hienonna keksit suljetussa minigrip-pussissa tai tehosekoittimessa ja sekoita sulatettuun voihin.
Painele seos vuuan pohjalle.
Sekoita vispilällä kaikki täyteainekset valkuaisia lukuun ottamatta tasaiseksi seokseksi.
Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja kääntele muiden ainesten joukkoon varovasti
nuolijalla tai lusikalla käännellen.
Kaada täyte vuokaan ja paista 175 C uunissa noin 1 1/2 h, tai kunnes pinta alkaa saada kullan ruskeaa väriä.
Sulje uuni ja jätä kakku jälkilämpöön jäähtymään.
Koristele sitruunankuorisuikaleilla.
sitrus

Ainesosat

Sitruuna/appelsiini/lime

Erityisruokavaliot

LiivatteetonPähkinätön

Kategoriat

Juusto- ja hyydykekakut

Lisää suosikkeihin

Kirjaudu sisään lisätäksesi reseptin suosikkeihin.

Muistiinpano

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi muistiinpanoja.

Tulosta

Leipomon muita reseptejä

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/19732_IMG_2959_400x400.jpgKoiruuksiaUuden vuoden nopeat suklaabrowniet ja kolmen raaka-aineen marjajäätelö
2
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/19732_mansikkaaa-1_400x400.jpgKoiruuksiaVadelmamousse-mansikkajuustokakku
6
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/19732_IMG_4571_400x400.jpgKoiruuksiaAustralialaiset pikkuleivät
3
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/19732_IMG_4543_400x400.jpgKoiruuksiaAteria leivässä -vuokaleipä
2
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/19732_IMG_4343-21_400x400.jpgKoiruuksiaNopea aamiaismukikakku
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/19732_juusto_400x400.jpgKoiruuksiaKeittiökoiran sitruunajuustokakku
2

Kommentit (2)

Keittiökoira
Kinuskileipomo Keittiökoira
11.3.2015 08:12

Nalamuru: Kakku on parhaimmillaan valmistusta seuraavana päivänä. 🙂

nalamuru
Kinuskileipomo nalamuru
10.3.2015 23:15

Nam. Tämä näyttää hyvältä ja kuulostaa helpolta tehdä. Vaatiiko jälkilämmössä jäähtymisen jälkeen vielä muutaman tunnin jäähdyttämisen jääkaapissa niin kuin uunissa paistettavat juustokakut yleensä?

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa