28.3.2015
Aineet:
2 dl kermaviiliä
2 kpl munia
2 dl emmental-juustoraastetta
muutama fetakuutio
4 dl vehnäjauhoja
1 pss sipulikeittoa
1 rkl leivinjauhetta
0,75g voita
2 dl kermamaitoa
savustettua kinkkua oman maun mukaan
ripaus suolaa, pippuria ja paprikajauhetta
Voitele muffinivuoka.
Sekoita kuivat aineet keskenään.
Sekoita kulhossa sulatettu voi, kermamaito, kermaviili, munat, kinkku, juustoraaste ja feta.
Lisää joukkoon kuivat aineet.
Sekoita ainekset tasaiseksi taikinaksi.
Paista +225-asteessa uunissa n. 20 min.
Koristelin tällä kertaa niin että voitelin muffinien päälliosan yrttituorejuustolla ja siihen päälle juustoraastetta.
Päälle vielä verilätyistä tehdyt tassut 🙂
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5570 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1779 tähteä
Britakakku
1468 tähteä
Nämä muffinssit tassuttelivat kyllä kertaheitolla sydämeeni! 🙂