28.1.2015
Tosi helppotekoiset ruisnapit.
1 1/4 dl vettä
2 tl kuivahiivaa
0,5 tl suolaa
0,5 tl valkosipulijauhetta
2 dl ruisjauhoja
0,5 dl vehnäjauhoja
Sekoita hiiva lämpimään veteen.
Lisää sitten loput aineet ja anna pikkasen aikaa kohota.
Kauli taikina levyksi ja ota muotilla palasia. Saa käyttää runsaasti ruisjauhoja.
Uuni 240 astetta ja noin kymmenisen minuuttia.
Tästä satsista sain pellillisen maukkaita ruisnappeja!
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5570 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1779 tähteä
Britakakku
1468 tähteä
Jos joku ei tykkää ruispikkuleivistä, niin hänelle kannattaisi tarjota näitä sydämenmuotoisia. Juuri tällaisia kotoisia, omassa uunissa paistetun näköisiä. Voisi olla vaikea vastustaa. 🙂
Sopivat varmaan naposteltaviksi esim. Tv:n ääressä. Ehkä pikku sipaisu voita sydämen syrjään.