16.11.2008   84 kommenttia Kategoria: Helpot ja nopeat,  Muut suolapalat

Kinkku-emmentalhyrrät


Kinkkuhyrrien ohjeen löysin Mimmi Mutikaiselta. Mahdottoman herkullisia! Minä tein hyrrät valmiista voitaikinasta ja ainekset on suhteutettu siihen. Samalla vaivalla tekee vaikka kaksinkertaisen annoksen ja laittaa ylimääräiset pakkaseen. Itse pidän näistä erityisesti lämpiminä, joten kannattaa laittaa hetkeksi uuniin folion alla ennen tarjolle nostamista. Pakastetaikinan tilalla voi käyttää myös itse tehtyä voitaikinaa tai rahka-voitaikinaa.

n. 17 kappaletta

Juusto-kinkkupasteijat

Taikina:
1 pkt voitaikinaa (n. 500 g)

Täyte:

175 g vähärasvaista palvi/savukinkkua
½ paprikaa
1 pieni tai ½ isoa purjoa
2 ½ dl emmental-juustoraastetta
mustapippuria

Voiteluun:
muna

Pinnalle:
1 ½ dl emmental-juustoraastetta


Sulata pakastetaikina huoneenlämmössä.

Leikkaa kinkku ja paprika pieniksi paloiksi ja purjo pieneksi hakkelukseksi.

Kauli taikina jauhotetulla pöydällä ohueksi levyksi (n. 30 x 40 cm). Ripottele taikinalevylle kinkku, paprika, purjo ja juustoraaste. Rouhi päälle vielä hieman mustapippuria. Kieritä taikina tiiviiksi rullaksi ja nipistä saumakohta hyvin umpeen. Leikkaa rulla 2 cm paksuiksi paloiksi.

Laita hyrrät pellille leivinpaperin päälle. Voitele munalla ja ripottele päälle juustoraastetta. Paista 200 asteessa n. 20 minuuttia.




Jaa yhteisöpalveluissa

Tykkäsitkö? Tassuta!

Tassuta
69 tassutusta

Kinuskikumppani

Osallistu kekritempaukseen 8.10. mennessä

Toivepuodin syyskuun arvonta!

Liity Uutiskinuskiksi!

Kinuskikissalla on nyt oma uutiskirje, jonka kautta saat noin kerran kuussa ajankohtaisia reseptivinkkejä, tarjouksia Toivepuotiin ja tietoa uutuuksista.
Kinuskikissan  toivepuotiVerkkokauppa kinuskifanille!

Kumppanit

suomi100
meira_leivontatuotteet_kevat

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!

Kinuskikissa somessa

Tassutetuimmat

Kumppanit