04.08.2008   93 kommenttia Kategoria: Helpot ja nopeat,  Muut suolapalat
Erityisruokavaliot: Kasvisruokavalio,  Liivatteeton,  Pähkinätön

Juustosarvet


juustosarvet

Juustosarvet muuntautuvat helposti täytettä vaihtamalla. Kokeile esimerkiksi sinihomejuustoa tai parmesaania ja juuston kaverina kylmäsavulohta tai kinkkua. Sarvet ovat parhaimmillaan leivontapäivänä. Ne voi myös pakastaa.

12 kpl

Taikina:
2 dl emmentaljuustoraastetta
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
200 g kermaviiliä
½ dl ruokaöljyä

Täyte:
1 ½ dl emmentaljuustoraastetta

Voiteluun:
1 muna

Pinnalle:
kuminan- tai unikonsiemeniä


Sekoita juustoraaste, vehnäjauhot, leivinjauhe ja suola keskenään. Lisää kermaviili ja öljy. Sekoita nopeasti tasaiseksi.

Kauli taikina jauhoja apuna käyttäen pyöreäksi levyksi. Leikkaa taikinapyörällä levy kolmion muotoisiksi lohkoiksi.

Laita juustoraastetta jokaisen lohkon leveämpään päähän. Rullaa sarviksi. Nosta pellille leivinpaperin päälle.

Voitele sarvet munalla. Ripottele pinnalle kuminansiemeniä.

Paista 200 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes sarvet ovat saaneet hieman väriä.

Jaa yhteisöpalveluissa

Tykkäsitkö? Tassuta!

Tassuta
245 tassutusta

Kinuskikumppani

Kinuskikissan raparperireseptit



Nämä ihanuudet löydät raparperiresepteistä »

Toivepuodin kesäarvonta!

Kinuskikissa taikoo klassikoita

Kinuskikissan signeeraamat Kinuskikissa taikoo klassikot uuteen muotoon -kirjat löydät Toivepuodista »

Liity Uutiskinuskiksi!

Kinuskikissalla on nyt oma uutiskirje, jonka kautta saat noin kerran kuussa ajankohtaisia reseptivinkkejä, tarjouksia Toivepuotiin ja tietoa uutuuksista.

Kumppanit

suomi100
meira_leivontatuotteet_kevat

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!

Kinuskikissa somessa

Tassutetuimmat

Kumppanit