04.08.2008   91 kommenttia Kategoria: Helpot ja nopeat,  Muut suolapalat
Erityisruokavaliot: Kasvisruokavalio,  Liivatteeton,  Pähkinätön

Juustosarvet


juustosarvet

Juustosarvet muuntautuvat helposti täytettä vaihtamalla. Kokeile esimerkiksi sinihomejuustoa tai parmesaania ja juuston kaverina kylmäsavulohta tai kinkkua. Sarvet ovat parhaimmillaan leivontapäivänä. Ne voi myös pakastaa.

12 kpl

Taikina:
2 dl emmentaljuustoraastetta
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
200 g kermaviiliä
½ dl ruokaöljyä

Täyte:
1 ½ dl emmentaljuustoraastetta

Voiteluun:
1 muna

Pinnalle:
kuminan- tai unikonsiemeniä


Sekoita juustoraaste, vehnäjauhot, leivinjauhe ja suola keskenään. Lisää kermaviili ja öljy. Sekoita nopeasti tasaiseksi.

Kauli taikina jauhoja apuna käyttäen pyöreäksi levyksi. Leikkaa taikinapyörällä levy kolmion muotoisiksi lohkoiksi.

Laita juustoraastetta jokaisen lohkon leveämpään päähän. Rullaa sarviksi. Nosta pellille leivinpaperin päälle.

Voitele sarvet munalla. Ripottele pinnalle kuminansiemeniä.

Paista 200 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes sarvet ovat saaneet hieman väriä.

Jaa yhteisöpalveluissa

Tykkäsitkö? Tassuta!

Tassuta
204 tassutusta
Loading...