Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
VerkkokauppaYhteisöVideot
Kinuskikissa
 

Jauhelihakierteet

31.12.2007

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2007/12/jauhelihakierteet.JPG
2 h Keskitaso 25 kappaletta 21

Avainsanat

Jouluinen suolapala

Kategoriat

Muut suolapalat

Erityisruokavaliot

LiivatteetonPähkinätön

Tykkäsitkö?

Kirjaudu sisään arvostellaksesi reseptin.
(7)

Lisää suosikkeihin

Kirjaudu sisään lisätäksesi reseptin suosikkeihin.

Kauppalista

Muistiinpano

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi muistiinpanoja.

Tulosta

Jaa

undefined

Rahka-voitaikinajauhelihapasteijat

Muunna reseptiämukaan.
25KAPPALETTA 25 KAPPALETTA
25 kappaletta

Taikina

1 rahka-voitaikinaa

Täyte

1 sipuli

1 punainen paprika

300 g jauhelihaa

2 rkl vehnäjauhoja

120 g smetanaa

2 rkl tomaattipyreetä

2 valkosipulinkynttä

1/2 tl suolaa

1 tl aromisuolaa

2 tl pizzamaustetta

1 tl paprikajauhetta

ripaus cayennepippuria

Voiteluun

1 muna

Tarvikkeet

kaulin   

kaulinta-alusta   

leivinpaperi   

pullasuti   

jäähdytysritilä   

undefined

Rahka-voitaikinajauhelihapasteijat

Muunna reseptiämukaan.
25KAPPALETTA 25 KAPPALETTA
25 kappaletta

Taikina

1 rahka-voitaikinaa

Täyte

1 sipuli

1 punainen paprika

300 g jauhelihaa

2 rkl vehnäjauhoja

120 g smetanaa

2 rkl tomaattipyreetä

2 valkosipulinkynttä

1/2 tl suolaa

1 tl aromisuolaa

2 tl pizzamaustetta

1 tl paprikajauhetta

ripaus cayennepippuria

Voiteluun

1 muna

Tarvikkeet

kaulin   

kaulinta-alusta   

leivinpaperi   

pullasuti   

jäähdytysritilä   

Vinkki

Jauhelihakierteet voi tehdä etukäteen ja pakastaa. Lämmitä vain uunissa ennen tarjoilua, niin saat niistä lähes tuoreen veroisia.

Ohje

Klikkaa palluraa edetessäsi! Piilota kuvat

TAIKINA.  Valmista rahka-voitaikina erillisen ohjeen mukaan.

TÄYTE.  Hienonna sipuli ja leikkaa paprika pieniksi kuutioiksi.

Kypsennä jauheliha paistinpannulla. Lisää loppuvaiheessa joukkoon sipuli ja paprika ja jatka kypsentämistä hetken aikaa.

Lisää vehnäjauhot, smetana, tomaattipyre, valkosipuli ja mausteet.

KIERTEET.  Kauli taikina n. 25 x 50 cm kokoiseksi levyksi. Käytä runsaasti jauhoja, jotta taikina ei tartu pöytään.

Levitä päälle täyte. Kääri rullalle ja leikkaa 2 cm paksuisia viipaleita.

Laita kiepit leivinpaperin päälle ja voitele munalla.

Paista 225 asteessa 20 minuuttia.

Tarjoile lämpiminä.

Kokeile myös näitä

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2_kolmen-maun-cocktailpalat-resepti_400x400.jpgKolmen maun cocktailpalat
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2_FF35B223-98E3-4775-B841-1CD6E4E0E606_400x400.jpegCocktailtikut
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2_sloppy-joe-hampurilainen-resepti-2_400x400.jpgSloppy Joe -hampurilainen
3
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2_karjalanpiirakkapelti-resepti_400x400.jpgKarjalanpiirakkapelti
6
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2_vietnamilaiset-kevätrullat-resepti_400x400.jpgVietnamilaiset kevätrullat
2
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/11/pepperoni-juustotikut-resepti.jpgPepperoni-juustotikut
3
Näytä lisää
 

Uusimmat reseptit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2025/05/vanilja-raparperimuffinssit-resepti.jpgRaparperi-vaniljamuffinssit
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2_munkkitassut-resepti-1_400x400.jpgMunkkitassut
3
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2_miljonaarin-donitsit-resepti-1_400x400.jpgMiljonäärin donitsit
6
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2_kukkaleivokset-resepti_400x400.jpgKukkaleivokset
12
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2_geisha-paasiaiskakku-resepti_400x400.jpgGeisha-pääsiäiskakku
8
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2_suklainen-rahkapiirakka-resepti_400x400.jpgSuklainen rahkapiirakka
4
 

Kinuskikissan verkkokauppa

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/12/CDL1605.jpegKakkutuethttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/02/DRO41132.pngKoristeluvälineethttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/12/POP15.jpegEläinjuhlathttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/12/HSblat.jpegSilikoniset koristelumuotithttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/05/6ED925DD-5145-4D50-B822-5EB5F87F5939.jpegKinuskikissan kirjathttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/05/kk-hupparivaalpun-m.jpegKinuskikissan hupparit ja T-paidat
Näytä lisää

Kommentit (21)

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi!

soja
Kinuskileipomo soja
11.4.2016 14:26

näitä tein tänään, hyviä ovat =) piti äkkiä laittaa pakkaseen että säilyyvät viikonlopun juhliin!

Kinuskiemo
15.8.2012 14:25

AMANDA:
Hyvä ehdotus. Kyllä siitä herkkua tulee. 🙂

Amanda
15.8.2012 14:13

Hei, voisikohan tuo rahkavoitaikinan vaihtaa johonkin muuhun taikinaan? 🙂 esim. pelkkään voi taikinaan?

Nellisi
3.4.2012 19:53

Kiitos vinkeistä. Uunissa on juuri satsillinen, jossa on paprikan sijasta suolakurkkua. Aiemmin tuolla oli kappalemäärästä puhe. Itse tein taikinan 1,5 kertasena ja siitä tuli minulla 29 kpl. En kuitenkaan tainnut saada koko taikinasta yhtä kauniin ohutta, kuin sinulla on tuossa kuvassa.

Kinuskiemo
1.4.2012 14:47

NELLISI:
Paprikan sijasta voisi ajatella esim.  tomaattia (tuore tai aurinkokuivattu), ananasta ja miksei  myös suolakurkkua.

Nellisi
31.3.2012 19:37

Olisiko vinkkiä millä korvata paprika? Ajattelin tehdä näitä synttäreilleni, mutta muutamakin paprikalle allerginen tulossa vieraaksi.

resku
19.2.2011 17:10

Aivan joo, sitä epäilinkin mutta varmistin et ei sen takia sitten epäonnistuis.. 🙂 Tarvikkeet tulossa kaupasta, kohta testaamaan!!!

Kinuskiemo
19.2.2011 16:01

RESKU:

Se on se pienempi, ja resepteissä tavallisempi koko, 250 g. Jos siitä joskus poiketaan, niin se kyllä mainitaan ohjeessa.

 

 

resku
19.2.2011 14:34

Kiitos vastauksesta! Sitten olis vielä yks kysymys:
Kun tossa ohjeessa lukee että 1 purkki maitorahkaa niin tarkoittaako se 250:n vai 500:n gramman purkkia? ?;)

Kinuskiemo
17.2.2011 12:56

DOMINO ja RESKU:

Nämä ovat monikäyttöisiä. Mieleisillään täytevirityksillä saa melko varmasti onnistumaan. Pakkaseenkin voi laittaa. Voitaikinaleivonnaisten sulatus ja lämmitys varoen, ettei synny leivonnaisen lätsähtämistä, ”sulamista”.
Varmimmin lämmittäisin itse tarjolle uunissa, on helpompi kontrolloida rapeuden säilymistä. Vai onko mikroni vain huono sulattaja, tai minä huono mikronkäyttäjä? Mutta monesti olen kahvilassakin saanut liian pehmeäksi lämmitetyn voitaikinaleivonnaisen, josta kuohkeus ja rapeus on kadonnut.   
Olisiko tähän jollain jotain viisastenkiveä takataskussa?  🙂

Näytä lisää

Kinuskigalleria (0)

Oletko leiponut tällä ohjeella? Kirjaudu sisään lisätäksesi kuva!

Ei galleriakuvia.

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2025/01/fazer_logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2025/01/heirol_logo.jpg

Tärppilista

Mittayksiköt ja muunnokset

Vuokien muunnostaulukot

Erikokoisten kakkujen riittävyys

Vinkkejä erityisruokavalioihin

Säilyvyysopas

Vinkkejä leivonnaisten pakastamiseen

Kaulittavalla massalla kuorruttaminen

Suosituimmat reseptit

Chocolate Chip Cookies
5658 tähteä

Maailman paras mutakakku
2826 tähteä

Mokkapalat
2566 tähteä

Brookies
1819 tähteä

Britakakku
1527 tähteä

Kinuskiyhteisö

Liity kinuskiksi

Käyttöehdot ja säännöt

Rekisteriseloste

Tietosuojalauseke

Kinuskileipomoiden käyttöohje

Yleistä

Esittely- ja yhteystiedot

Toiveet ja palaute

Palaute vaniljamassasta

Yksityisyysasetukset

Tilaa uutiskirje

Liity listalle

Sosiaalinen media

Verkkokauppa