Jos pidät fetasta, niin tämä resepti on sinulle! Niin hyvää ja yksinkertaista! Päällä olevaa ”fetamössöä” voi tehdä arkisenkin leivän lisukkeeksi tai levitteeksi. Juhlavammat leipäset syntyvät pienemmän annoskoon ja kauniin asettelun myötä. Olennaista on yhdistää fetaan reilusti kasviksia. Toimii myös salaattina!
Samaa mieltä, nalamuru. Monesti saattaa vasta jonkun toisen kauniisti kokoamaa voileipää katsoessaan herätä huomaamaan, että ai, tuo maistuu varmasti hyvältä. Voileipä ”herää eloon” vasta, kun ainekset on kauniisti ja hyvällä silmällä aseteltu leivän päälle. Niin nuokin leivät tuossa yllä. Siinä on tuiki tavallisia aineksia, mutta näyttääpä herkulliselta. Samaa mieltä muuten punajuurisalaatista. Herkullinen väripilkku voileivän päällä. Hyvä muistutus, kiitos! 🙂