Kategoria: Muffinssit 29.04.2008   342 kommenttia

Daim-suklaamuffinssit

Tässä taas käytössä sama tuttu muffinssitaikinaohje. Jotenkin olen jäänyt tuohon niin koukkuun, että sovellan siihen vaan kerta toisensa jälkeen uusia makuja. Nämä olivat herkkua, varsinkin tuoreeltaan! Daim-suklaan pala säilyi kivasti ehjänä muffinssin sisällä, eikä imeytynyt taikinaan kuten jonkin toisen suklaan kanssa on käynyt. Koristeet olivat vanhoja käyttämättä jääneitä tekeleitä marsipaanista.


12 kpl isoja, 15-20 kpl pienempiä
00aa2.JPG

1 levy Maraboun Daim-maitosuklaata
150 g margariinia
1 ½ dl sokeria
2 munaa
3 ½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 ½ rkl kaakaojauhetta
1 ½ dl maitoa tai kermaa


Leikkaa puolet suklaalevystä rouheeksi. Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää munat yksitellen. Yhdistä kuivat aineet ja lisää taikinaan maidon/kerman kanssa. Lisää lopuksi rouhe nuolijalla sekoittaen.

Nosta lusikalla nokare taikinaa muffinssivuokaan, aseta päälle yksi suklaapala sydämeksi ja peitä taikinalla. Paista 225 asteessa 12-15 min.

dajmsuklaamuffinssit_vaihe1.JPG dajmsuklaamuffinssit_vaihe2.JPG
dajmsuklaamuffinssit_vaihe3.JPG dajmsuklaamuffinssit_vaihe4.JPG
dajmsuklaamuffinssit_vaihe5.JPG

Jaa yhteisöpalveluissa

Testasitko? Arvostele resepti!

1 tassu2 tassua3 tassua4 tassua5 tassua

652 arvostelua, keskiarvo 4,63 tassua
Loading ... Loading ...