29.04.2008   358 kommenttia Kategoria: Helpot ja nopeat,  Muffinssit
Erityisruokavaliot: -

Daim-suklaamuffinssit


Tässä taas käytössä sama tuttu muffinssitaikinaohje. Jotenkin olen jäänyt tuohon niin koukkuun, että sovellan siihen vaan kerta toisensa jälkeen uusia makuja. Nämä olivat herkkua, varsinkin tuoreeltaan! Daim-suklaan pala säilyi kivasti ehjänä muffinssin sisällä, eikä imeytynyt taikinaan kuten jonkin toisen suklaan kanssa on käynyt. Koristeet olivat vanhoja käyttämättä jääneitä tekeleitä marsipaanista.

12 kpl isoja, 15 - 20 kpl pienempiä

Muffinssitaikina:
200 g Daim-maitosuklaata (Marabou)
150 g voita tai margariinia
1 ½ dl sokeria
2 munaa
3 ½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 ½ rkl kaakaojauhetta
1 ½ dl maitoa tai kermaa


Leikkaa puolet suklaalevystä rouheeksi. Vaahdota voi/margariini ja sokeri. Lisää munat yksitellen. Yhdistä kuivat aineet ja sekoita taikinaan vuorotellen maidon/kerman kanssa. Lisää lopuksi suklaarouhe.

Nosta lusikalla nokare taikinaa muffinssivuokaan, aseta päälle yksi suklaapala sydämeksi ja peitä taikinalla. Paista 225 asteessa 12 - 15 minuuttia.

dajmsuklaamuffinssit_vaihe1.JPG dajmsuklaamuffinssit_vaihe2.JPG
dajmsuklaamuffinssit_vaihe3.JPG dajmsuklaamuffinssit_vaihe4.JPG
dajmsuklaamuffinssit_vaihe5.JPG

Jaa yhteisöpalveluissa

Tykkäsitkö? Tassuta!

Tassuta
929 tassutusta
Loading...

Kinuskikumppani

dansukker_taloussokeri

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!


Kumppanit

kinuskikissa-kesäkuu2016
punnitse-ja-saasta

Taikapölyä ilmassa!

kansi_kinuskikissataikoo_v08.indd
Herkullinen uutuuskirjani Kinuskikissa taikoo klassikot uuteen muotoon on ilmestynyt! Kirjaa myydään kirjakaupoissa kautta maan. Signeerattuja kirjoja on mahdollisuus tilata Kinuskikissan Toivepuodista.


Uusimmat kommentit

  • Kinuskileipomoiden käyttöohje
    Mia Johanna: Lisäsin kakun hauskat kakut kisaan (lomalompsaus) mitähän on tapahtunut kun painan kakkuni kuvaa galleriasta niin siihen aukeaakin jonkun toisen kakku…
  • Brownies-pohja
    Maria Heilala: Olen käyttänyt ohjetta monta kertaa juustokakkupohjien tekoon, hyvää ja helppoa! Ongelmana on kuitenkin usein se, että kakkupaloja otettaessa täytekerros irtoaa…
  • Sokerikakkupohja
    mari-johanna: Tuija Rahunen: Sinulla on kiva idea! Pärjäät varmasti kyllä kaupankin väreillä, mutta tekeepä mieleni suositella sinulle ihan pasta värejä vaikka…
  • Sokerikakkupohja
    Tuija Rahunen: Hei,haluisin tehdä ns.naked täytekakun sokerikakkupohjista. Mutta olis kiva värjätä kakkupohjat, ovatkohan ne kaupasta saatavat värit riittävän hyviä ja montako tippaa…
  • Mehevä suklaakakkupohja
    Eija Sippola: Moi! Voiko mehevän suklaakakkupohjan pakastaa, jos teen pohjat nyt ja täytän sitten myöhemmin?
  • Murun mustikkamuffinssit
    Tuude: Ai niin: käytin tattarijauhojen tilalla Pirkan gluteenitonta jauhoseosta ja sokerina fariinisokeria ja onnistuivat hyvin.
  • Murun mustikkamuffinssit
    Tuude: Tein näitä tänään maidottoman ja gluteenittoman ystäväni vuoksi. Eipä tarvitse muille vieraille tehdä erikseen mitään, nämä menevät ihan täydestä tavalliselle…
  • Ruusuinen raparperikakku
    inkkarikettu: Juuri tässä ensimmäistä palaa maistelen ja voi että kun on hyvää! Ruusuveden olisin ehkä itse jättänyt pois, nytkin laitoin…
  • Hyvää juhannusta!
    mari-johanna: No nyt tuli jo painovirhepaholainen. ... tarkoitus oli toivottaa siis juhannusta mukaville kinuskeille, ei mukaillen. .... :)

Kumppanit