Kategoria: Helpot ja nopeat,  Muffinssit 29.04.2008   351 kommenttia

Daim-suklaamuffinssit


Tässä taas käytössä sama tuttu muffinssitaikinaohje. Jotenkin olen jäänyt tuohon niin koukkuun, että sovellan siihen vaan kerta toisensa jälkeen uusia makuja. Nämä olivat herkkua, varsinkin tuoreeltaan! Daim-suklaan pala säilyi kivasti ehjänä muffinssin sisällä, eikä imeytynyt taikinaan kuten jonkin toisen suklaan kanssa on käynyt. Koristeet olivat vanhoja käyttämättä jääneitä tekeleitä marsipaanista.

12 kpl isoja, 15 - 20 kpl pienempiä

Muffinssitaikina:
200 g Daim-maitosuklaata (Marabou)
150 g voita tai margariinia
1 ½ dl sokeria
2 munaa
3 ½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 ½ rkl kaakaojauhetta
1 ½ dl maitoa tai kermaa


Leikkaa puolet suklaalevystä rouheeksi. Vaahdota voi/margariini ja sokeri. Lisää munat yksitellen. Yhdistä kuivat aineet ja sekoita taikinaan vuorotellen maidon/kerman kanssa. Lisää lopuksi suklaarouhe.

Nosta lusikalla nokare taikinaa muffinssivuokaan, aseta päälle yksi suklaapala sydämeksi ja peitä taikinalla. Paista 225 asteessa 12 - 15 minuuttia.

dajmsuklaamuffinssit_vaihe1.JPG dajmsuklaamuffinssit_vaihe2.JPG
dajmsuklaamuffinssit_vaihe3.JPG dajmsuklaamuffinssit_vaihe4.JPG
dajmsuklaamuffinssit_vaihe5.JPG

Jaa yhteisöpalveluissa

Testasitko? Arvostele resepti!

1 tassu2 tassua3 tassua4 tassua5 tassua

837 arvostelua, keskiarvo 4.62 tassua
Loading...Loading...