Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
VerkkokauppaYhteisöVideot
Kinuskikissa
 

Juustokierteet

22.1.2008

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2008/01/juustokierteet.JPG
60 min Helppo 20 kappaletta 28

Kategoriat

Helpot ja nopeatMuut suolapalat

Erityisruokavaliot

Kasvisruokavalio

Tykkäsitkö?

Kirjaudu sisään arvostellaksesi reseptin.
(8)

Lisää suosikkeihin

Kirjaudu sisään lisätäksesi reseptin suosikkeihin.

Kauppalista

Muistiinpano

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi muistiinpanoja.

Tulosta

Jaa

undefined

Juustopasteijat

Muunna reseptiämukaan.
20KAPPALETTA 20 KAPPALETTA
20 kappaletta

Taikina

6 dl vehnäjauhoja

3 tl leivinjauhetta

1 tl suolaa

3 dl emmentaljuustoraastetta

75 g sulatettua voita tai margariinia *)

1 1/2 prk kermaviiliä (1½ prk = 300 g)

Täyte

1 muna

1 1/2 dl emmentaljuustoraastetta

2 valkosipulinkynttä

1/2 ruukkua ruohosipulia

Voiteluun

1 muna

*) tai ½ dl oliiviöljyä

Tarvikkeet

kaulin   

kaulinta-alusta   

pullasuti   

jäähdytysritilä   

undefined

Juustopasteijat

Muunna reseptiämukaan.
20KAPPALETTA 20 KAPPALETTA
20 kappaletta

Taikina

6 dl vehnäjauhoja

3 tl leivinjauhetta

1 tl suolaa

3 dl emmentaljuustoraastetta

75 g sulatettua voita tai margariinia *)

1 1/2 prk kermaviiliä (1½ prk = 300 g)

Täyte

1 muna

1 1/2 dl emmentaljuustoraastetta

2 valkosipulinkynttä

1/2 ruukkua ruohosipulia

Voiteluun

1 muna

*) tai ½ dl oliiviöljyä

Tarvikkeet

kaulin   

kaulinta-alusta   

pullasuti   

jäähdytysritilä   

Vinkki

Tuoreet pasteijat voi myös pakastaa ja lämmittää uunissa ennen tarjoilua.

Ohje

Klikkaa palluraa edetessäsi! Piilota kuvat

TAIKINA.  Sekoita kuivat aineet ja juustoraaste keskenään.

Lisää sula voi/margariini tai öljy ja kermaviili.

TÄYTE.  Sekoita täytteen aineet keskenään: Riko munan rakenne, lisää juustoraaste, hienonnetut valkosipulinkynnet ja silputtu ruohosipuli.

KIERTEET.  Kauli taikina n. 1/2 cm paksuiseksi levyksi.

Levitä täyte levyn päälle. Kääri rullalle ja leikkaa 1 ½ – 2 cm paksuisia siivuja.

Voitele rullat munalla ja paista 225 asteessa 10 – 15 min, kunnes pinta on saanut hieman väriä.

Tarjoile mielellään uunituoreina!

Kokeile myös näitä

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2_FF35B223-98E3-4775-B841-1CD6E4E0E606_400x400.jpegCocktailtikut
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2_chorizo-juustosarvet-resepti_400x400.jpgChorizo-juustosarvet
5
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/11/pepperoni-juustotikut-resepti.jpgPepperoni-juustotikut
3
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2_karjalanpiirakkapelti-resepti_400x400.jpgKarjalanpiirakkapelti
6
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2_vietnamilaiset-kevätrullat-resepti_400x400.jpgVietnamilaiset kevätrullat
2
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2_suolaiset-kukkatortut-resepti_400x400.jpgSuolaiset kukkatortut
5
Näytä lisää
 

Uusimmat reseptit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2025/05/vanilja-raparperimuffinssit-resepti.jpgRaparperi-vaniljamuffinssit
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2_munkkitassut-resepti-1_400x400.jpgMunkkitassut
3
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2_miljonaarin-donitsit-resepti-1_400x400.jpgMiljonäärin donitsit
6
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2_kukkaleivokset-resepti_400x400.jpgKukkaleivokset
12
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2_geisha-paasiaiskakku-resepti_400x400.jpgGeisha-pääsiäiskakku
8
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2_suklainen-rahkapiirakka-resepti_400x400.jpgSuklainen rahkapiirakka
4
 

Kinuskikissan verkkokauppa

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/12/CH24CCC137.pngTalviset muotithttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/11/P04510.jpegKahvikakkuvuoathttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/08/RPK11.jpegPaperikoristeethttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/05/6ED925DD-5145-4D50-B822-5EB5F87F5939.jpegKinuskikissan kirjathttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/12/HSblat.jpegSilikoniset koristelumuotithttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/02/DRO41132.pngKoristeluvälineet
Näytä lisää

Kommentit (28)

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi!

Nina
3.6.2023 10:38

Kiitos, kokeillaan! Tuo foliovinkki onkin hyvä.

Kinuskikissa
11.5.2023 20:08

Nina: sulamaan voi ottaa tarjoilupäivän aamuna tai päivemmälläkin riittää, jos tilaisuus vasta illalla. Lämmittämistä varten laittaisin kierteet pellille ja peittäisin foliolla tai leivinpaperilla, jotta eivät enää paistu pinnasta enempää vaan vain tasaisesti lämpiävät. 200 asteessa noin 10 min? Tunnustelemalla selviää tarkka aika. 😊

Nina
11.5.2023 13:08

Kysymys: Miten suosittelisitte tekemään, jos nämä pakastaa. Missä vaiheessa sulamaan ja missä lämptilassa ja kauanko kannattaa lämmittää ennen tarjoilua?

Kinuskikissa
15.10.2015 13:57

pullaaaa: voit hyvin lisätä täytteeseen muitakin makuja: kinkkua, meetvurstia, poroa, sipulia, paprikaa… 🙂

pullaaaa
14.10.2015 16:15

Näitä juustokierteitä kokeilen tyttäreni tuleville syntymäpäiville 🙂 Onnistuuko samalla taikinalla esim. kinkku-juusto kierteet? Ajattelin että menis kaksi kärpästä samalla iskulla. Vai vaatiiko rahkavoitaikinan?

mari-johanna
Kinuskileipomo mari-johanna
11.6.2015 17:25

paivi.lonnberg: voit toki käyttää kaupan valmiitakin taikinoita.Joskus emännän arki pelastuu niillä valmistaikinoilla ja toisinaan taas on aikaa näpertää myös taikina itse! 🙂

paivi.lonnberg
11.6.2015 09:54

Moikka,

voiko nämä tehdä samalla tavalla, kuin kinkkukierteet, niin valmiista voitaikinasta? Aikaa säästääkseni 😉

Kinuskikissa
23.1.2014 13:05

Almakoira: voit tehdä taikinan valmiiksi ja paprika käy varmasti hyvin! 🙂

Almakoira
23.1.2014 12:54

Hei! Voisikohan tämän taikinan tehdä jo edellisenä iltana valmiiksi jääkaappiin? Ja mitä luulet, kävisikö paprika silppu vielä lisäksi täytteeseen? 🙂

Mande
28.9.2012 15:48

Olivat aivan ihania kun kesällä testasin, unohdin vain silloin antaa palautetta. Kiitos hyvästä ohjeesta! 🙂

Näytä lisää

Kinuskigalleria (0)

Oletko leiponut tällä ohjeella? Kirjaudu sisään lisätäksesi kuva!

Ei galleriakuvia.

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2025/01/fazer_logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2025/01/heirol_logo.jpg

Tärppilista

Mittayksiköt ja muunnokset

Vuokien muunnostaulukot

Erikokoisten kakkujen riittävyys

Vinkkejä erityisruokavalioihin

Säilyvyysopas

Vinkkejä leivonnaisten pakastamiseen

Kaulittavalla massalla kuorruttaminen

Suosituimmat reseptit

Chocolate Chip Cookies
5658 tähteä

Maailman paras mutakakku
2826 tähteä

Mokkapalat
2566 tähteä

Brookies
1819 tähteä

Britakakku
1527 tähteä

Kinuskiyhteisö

Liity kinuskiksi

Käyttöehdot ja säännöt

Rekisteriseloste

Tietosuojalauseke

Kinuskileipomoiden käyttöohje

Yleistä

Esittely- ja yhteystiedot

Toiveet ja palaute

Palaute vaniljamassasta

Yksityisyysasetukset

Tilaa uutiskirje

Liity listalle

Sosiaalinen media

Verkkokauppa