I
n
s
p
i
r
a
a
t
i
o
+

Kinuskikissan tervehdys

Jos ihmettelette, miksi täällä oli niin hiljaista viikon verran, niin syy löytyy uusimmasta kakkupostauksestani. Varsinkin koristelussa käytetyt langoitetut kukat ottivat aikansa ihan lähtien tekniikan harjoittelusta. Jossain vaiheessa tajusin, että tämä kaikki on videoitava, sillä se on paras tapa päästä kärryille. Ohjeesta tuli pitkä kuin nälkävuosi, mutta sainpa siinä kaiken olennaisen mielestäni sanottua! Teiltä saadut kommentit sitten vielä varmasti täydentävät ohjetta.

Kaiken tämän jälkeen olen sitä mieltä, että se oli vaivansa arvoinen rutistus. Valmiin kukan katseleminen kakun päällä oli sellainen hieno tunne, jota en voi oikein sanoin kuvailla. Tunsi saaneensa konkreettisesti jotain aikaiseksi! Kävi vielä niin, että kun työnsin kukan kakkuun, se ikään kuin aukesi (rautalangat tekevät siitä eläväisen oloisen) - kuin palkitakseen minut. Toivon teille yhtä hienoja kokemuksia kukkasten parissa! :)

PS. Niin ja kuvan kautta terveiset Toivepuodin varastolta! Sillä suunnallakin riittää vipinää!

Kommentoi »   Aiemmat tervehdykset »

Kinuskikissa taikoo klassikoita

Lahjaksi äidille, ylioppilaalle tai vastavalmistuneelle! Kinuskikissan signeeraamat Kinuskikissa taikoo klassikot uuteen muotoon -kirjat Toivepuodista »

Toivepuodin toukoarvonta!

Uusimmat videot

Kumppanit

Ajankohtaiset Kinuskiuutiset

Kinuskikissan askel käy jo kohti kesää. Pian saadaan nauttia kotimaisista kasviksista ja oman maan mansikoista! Usein kesäleivonta pyörähtää liikkeelle raparperipiirakasta, mutta myöhäisen kevään vuoksi raparperisadon kypsymistä joudumme vielä odottamaan. Tämän kuun tietopaketissa onkin enemmän tilaa juhlavinkeille. Nyt nimittäin valmistaudutaan koulujen päättäjäisiin, lakkiaisiin, rippijuhliin,... Lue lisää »
Jatkossa Kinuskiyhteisössä pyörähtää joka kuukauden alussa käyntiin arvonta jollain ajankohtaisella teemalla. Palkinnot tulevat Toivepuodin valikoimasta; tällä kertaa kevään ja kesän juhlahumuun sopivia tuotteita. Voittaja saa kolmen kappaleen setin honeycomb-paperikoristeita, Kinuskikissan vaniljamassaa haluamassaan värissä, banana split-makutomusokeria, yo-cocktailtikkuja ja kultaista... Lue lisää »
Toukokuussa riittää juhlia: vapun jälkeen juhlitaan äitejä, avataan grillikautta ja suunnitellaan lakkiaisia ja valmistujaisia. Yksi juhlan aihe täällä Kinuskilassa on ollut Kinuskikissan vaniljamassasarjan laajentuminen: uusi vaaleanturkoosi väri saatiin Toivepuotiin ja lisäksi vaaleanpunainen, keltainen ja vihreä sävy kaikkien saataville Prisma-markettien kautta. Vaniljamassat ovat aiheena... Lue lisää »

Kinuskiyhteisössä tapahtuu

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!

Liity Uutiskinuskiksi!

Kinuskikissalla on nyt oma uutiskirje, jonka kautta saat noin kerran kuussa ajankohtaisia reseptivinkkejä, tarjouksia Toivepuotiin ja tietoa uutuuksista.

Kinuskikissa somessa

Tassutetuimmat

KinuskichatKinuskichat+