I
n
s
p
i
r
a
a
t
i
o
+

Kinuskikissan tervehdys

Hiihtolomasesonki on startannut Etelä-Suomesta ja tulevien viikkojen aikana talvilomailusta saadaan nauttia ympäri maata. Ulkoilun vastapainoksi on kiva viettää yhdessä aikaa vaikkapa leipoen ja panostaa vähän arjesta poikkeaviin makuelämyksiin. Tätä silmällä pitäen olen koonnut karuselliin resepti-ideoita. Saat karusellin näkyviin kaikilla sivuilla klikkaamalla logon vierestä löytyvää inspiraatio-tekstiä (tai mobiilissa symbolia +). Lumisia helmikuun lopun päiviä, nauttikaa talvesta!

Kommentoi (4) »   Aiemmat tervehdykset »

Toivepuodin helmikuun arvontaHelmikuun arvonnassa palkintona Wiltonin pastelli-muffinivuokia, syötäviä porkkanakoristeita, iso pääsiäismuna-suklaamuotti sekä pääsiäismuna-suklaamuotit.

Uusimmat videot

Kumppanit

Ajankohtaiset Kinuskiuutiset

Tammikuussa päättyneessä Kinuskitempauksessa haettiin Kinuskikissalle sopivia resepti-ideoita blogin 10-vuotissynttäreiden kunniaksi. Pitkällisen harkinnan jälkeen voitokkaat reseptit ovat tässä. Jokainen näistä ohjeista oli omalla tavallaan kekseliäs ja inspiroiva. Näitä leivotaan varmasti myös Kinuskikissan keittiössä! Pavun Paistokset: Kinuski-browniet Palkinto: Myllyn Parhaan tuotteita,... Lue lisää »
Helmikuun arvonnassa otetaan jo suunta keväisiin juhliin ja pääsiäiseen. Palkintona on Wiltonin pastelli-muffinivuokia, syötäviä porkkanakoristeita, iso pääsiäismuna-suklaamuotti sekä pääsiäismuna-suklaamuotit. Näiden tuotteiden ja kevään odotuksen inspiroimana kysyn, mikä raaka-aine kuuluu mielestäsi parhaiten kevääseen? Osallistumisaikaa on 28.2. saakka. Hempeää helmikuuta toivotellen... Lue lisää »

Kinuskiyhteisössä tapahtuu

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!

Liity Uutiskinuskiksi!

Kinuskikissalla on nyt oma uutiskirje, jonka kautta saat noin kerran kuussa ajankohtaisia reseptivinkkejä, tarjouksia Toivepuotiin ja tietoa uutuuksista.

Kinuskikissa somessa

Tassutetuimmat

KinuskichatKlikkaa tästä Kinuskichattiin+