I
n
s
p
i
r
a
a
t
i
o
+

Kinuskikissan tervehdys

Tämä kuva on yksi poiminta juuri lähetetystä lokakuun uutiskirjeestä. Tämän kuun kirjeessä ideoitiin Halloween-kattausta ja esiteltiin "kauhistuttavia" reseptitärppejä. Lähes joka uutiskirjeessä on myös jokin leipomo mukana omalla ajankohtaisella reseptillään.

Jos et vielä ole uutiskirjeen tilaaja, niin tämän sähköpostiisi putkahtavan ilmaisen "inspiraatiopaketin" saat näpyttelemällä osoitteesi alempaa sivulta löytyvään kohtaan "Liity uutiskinuskiksi". Otan myös mielelläni vastaan palautetta uutiskirjeistä vaikka kommenttina tähän tervehdykseen! Seuraava uutiskirje postitetaan näillä näkymiin marraskuun alkupuolella.

Kommentoi »   Aiemmat tervehdykset »

Puolukasta on moneksi!Nämä ja muut herkut löydät puolukkaresepteistä.

Toivepuodin syyskuun arvonta

Uusimmat videot

Kumppanit

Ajankohtaiset Kinuskiuutiset

Vaikka Halloweenin juhlinta on yleistynyt viime vuosina valtavasti, Suomi 100 -juhlavuonna on paikallaan nostaa esiin myös paljon vanhempaa ja erityisesti meillä Suomessa perinteisempää syysjuhlaa, kekriä. Seuraavassa lyhyt johdatus aiheeseen - huomaat, että monelta osin nämä syksyiset juhlallisuudet sisältävät myös yhteneväisiä piirteitä. Sadonkorjuun juhlistamisella on ikivanhat perinteet niin... Lue lisää »
Syyskuun arvonnassa voit voittaa rekvisiittaa loppusyksyn huipennukseen: halloweenin juhlintaan. Jaossa on pääkallolautasia, viirinauha, muffinssivuokia ja hologrammiserpentiiniä. Osallistut arvontaan kertomalla, mikä halloween-aiheisista kammotuksista on sinun suosikkisi tai mitä aiot tänä vuonna leipomuksissa taiteilla. Onko se kenties haamut, hämähäkit, luurangot tai jotkin muut hirvitykset?... Lue lisää »

Kinuskiyhteisössä tapahtuu

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!

Liity Uutiskinuskiksi!

Kinuskikissalla on nyt oma uutiskirje, jonka kautta saat noin kerran kuussa ajankohtaisia reseptivinkkejä, tarjouksia Toivepuotiin ja tietoa uutuuksista.

Kinuskikissa somessa

Tassutetuimmat

KinuskichatKlikkaa tästä Kinuskichattiin+