Kinuskikissan tervehdys

Katsaus Kinuskileipomoiden uusimpiin resepteihin osoittaa, että nyt on hurahdettu laskiaisherkkuihin ihan tosissaan. Ihania reseptejä! Muistathan pitää mielessä laskiaistempauksen, kun ideoit laskiaiseen sopivia leivonnaisia. Tempaus jatkuu kuun loppuun saakka ja jaossa on leffalippuja ja lahjakortteja Toivepuotiin. Instagramin käyttäjien kannattaa tsekata sieltä oma erillinen kisansa. Aurinkoista ja iloista helmikuun jatkoa!

Kommentoi »   Aiemmat tervehdykset »

Viikon kommentoija

Tämä Kinuski julkaisi tällä viikolla kommentin, joka ilahdutti, hyödytti tai herätti keskustelua.
MARI N.

"En ollu ikinä tehny ennen
tuulihattuja ja seurasin ihan
prikulleen tätä ohjetta.
Niistä tuli ihan
täydellisiä."

Uusimmat videot

Kumppanit

Ajankohtaiset Kinuskiuutiset

Luet historian ensimmäisiä Kinuski-Sanomia - sähköistä "sanomalehteä", joka koostaa Kinuskikissan, yhteisön ja Toivepuodin kuulumisia. Kinuski-Sanomat ilmestyy kerran kuussa. Löydät sen aina Kinuskikissan etusivulta, otsikon Kinuskiuutiset alta. Idea Kinuski-Sanomista lähti liikkeelle siitä tosiseikasta, että sivusto on paisunut vuosien saatossa melkoisesti. Lukijan voi olla haastavaa seurata... Lue lisää »
Laskiaista vietetään tänä vuonna helmikuun lopulla (laskiaissunnuntai 26.2. ja laskiaistiistai 28.2.). Nyt on siis koko kuukausi aikaa kehitellä laskiaispullalle haastajia! Tässä muuttumisleikissä laskiaispullasta voi tulla esimerkiksi kakku, leivos tai piirakka tai sen voi täyttää uudella tavalla. Hyödynnä reseptissäsi Valio Viola tuorejuustoja. Kokeile esimerkiksi kevään uutuusmakuja kinuskia... Lue lisää »
Viime keväänä avattu oma verkkokauppa, Kinuskikissan Toivepuoti, on antanut minulle mahdollisuuden kehitellä uusia tuotteita, joiden laadusta ja toimivuudesta olen päässyt itse vastaamaan. Kinuskikissan vaniljamassa syntyi, koska mielestäni markkinoilta puuttui laatumassa, jossa yhdistyy herkullinen maku ja helppo käsiteltävyys. Siihen tarpeeseen halusin vastata. Toivepuodin asiakkaiden mukaan... Lue lisää »

Kinuskiyhteisössä tapahtuu

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!

Liity Uutiskinuskiksi!

Kinuskikissalla on nyt oma uutiskirje, jonka kautta saat noin kerran kuussa ajankohtaisia reseptivinkkejä, tarjouksia Toivepuotiin ja tietoa uutuuksista.

Kinuskikissa somessa

Tassutetuimmat

KinuskichatKinuskichat+