I
n
s
p
i
r
a
a
t
i
o
+

Kinuskikissan tervehdys

Kinuskikissan 10-vuotissynttäreiden kunniaksi tärähtää juhlatarjous Kinuskikissan Toivepuodin asiakkaille. Kaikki maanantain 18.12. aikana tehdyt tilaukset toimitetaan ilman postituskuluja! Tarjous aktivoituu, kun syötät koodin KINUSKIKISSA10 ostoskorissa kenttään "anna kuponkikoodi".

HUOM! Postituskuluvapaa päivä on voimassa vain maanantain ajan! Mukavia shoppailuhetkiä!

Kommentoi »   Aiemmat tervehdykset »

Kinuskiyhteisön joulukalenteri

  • 15

Kurkkaa aiemmat luukut »

Toivepuodin joulukuun arvontaKinuskikissan Toivepuodin joulukuun arvonnassa palkintona inspiroiva seinäkalenteri resepteineen.

Kehittele resepti Kinuskikissalle!

Uusimmat videot

Kumppanit

Ajankohtaiset Kinuskiuutiset

Tämä vuosi on hyvä päättää tempausten osalta synttäriteemaan. Saat tehtäväksi kehitellä 10-vuotiaalle Kinuskikissalle sopivan leivonnaisen. Inspiraatiota voit hakea makeasta kinuskin mausta tai leikkisästä kissateemasta. Leivonnainen voi edustaa mitä tahansa kategoriaa: kakku, keksit, muffinssit... mitä jauhopeukalosi nyt haluaakaan kehitellä. Viisi makeaa ideaa palkitaan. Palkintoina ovat:... Lue lisää »
Toivepuodin joulukuun arvonnassa palkintona on Kinuskikissan seinäkalenteri. Osallistut arvontaan kertomalla, mikä on rakkain jouluruokasi. :) Arvonta suoritetaan 31.12. Tämän vuoden viimeisen arvonnan myötä toivotan oikein ihanaa joulun aikaa Kinuskeille ja ensi vuonna sitten taas uudet arvonnat!... Lue lisää »
Kinuskikissan ystäville on tarjolla ensi vuonna leivontainspiraatiota tuttuun tapaan kalenterin muodossa, sillä uusi seinäkalenteri vuosimallia 2018 on juuri ilmestynyt. Parhaat blogikuvat on koottu seinäkalenteriksi, jossa jokaisen kuukauden kohdalla on sesonkiin sopiva resepti. Kalenteria ei siis ole tarkoitettu vain seinän koristukseksi, vaan siitä voi hakea inspiraatiota leivontahetkiin joka... Lue lisää »

Kinuskiyhteisössä tapahtuu

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!

Liity Uutiskinuskiksi!

Kinuskikissalla on nyt oma uutiskirje, jonka kautta saat noin kerran kuussa ajankohtaisia reseptivinkkejä, tarjouksia Toivepuotiin ja tietoa uutuuksista.

Kinuskikissa somessa

Tassutetuimmat

KinuskichatKlikkaa tästä Kinuskichattiin+