I
n
s
p
i
r
a
a
t
i
o
+

Kinuskikissan tervehdys

Kinuskikissan omat esiliinat ovat suomalaista käsityötä kankaiden painamisesta alkaen. Käsin tehtyjen tuotteiden takana on kokkolalainen tekstiiliammattilainen Anu Martikkala. Vähän aikaa sitten kyselin Facebookissa, mitä muita kangastuotteita toivoisitte sarjaan. Vastausten perusteella kaipailisitte mm. patalappuja ja -kintaita, leivinliinoja ja lasten tuotteita. Väriskaalaan toivottiin vaihtoehtoja Kinuskikissan vaaleanpunaisen rinnalle. Kaikki ihania ideoita ja varmasti toimisivat yhdessä essun kanssa vaikka lahjoina innokkaalle leipurille. Jäämme näitä Anun kanssa puntaroimaan. Seuraava tuote tulee joka tapauksessa luultavasti olemaan soma pieni kukkaro - se on jo prototyyppivaiheessa. Kiitos osallistumisesta kyselyyn (osallistua saa toki yhä tätä tervehdystä kommentoimalla)!

Kommentoi »   Aiemmat tervehdykset »

Kinuskikissa taikoo klassikoita

Lahjaksi äidille, ylioppilaalle tai vastavalmistuneelle! Kinuskikissan signeeraamat Kinuskikissa taikoo klassikot uuteen muotoon -kirjat Toivepuodista »

Toivepuodin toukoarvonta!

Uusimmat videot

Kumppanit

Ajankohtaiset Kinuskiuutiset

Kinuskikissan askel käy jo kohti kesää. Pian saadaan nauttia kotimaisista kasviksista ja oman maan mansikoista! Usein kesäleivonta pyörähtää liikkeelle raparperipiirakasta, mutta myöhäisen kevään vuoksi raparperisadon kypsymistä joudumme vielä odottamaan. Tämän kuun tietopaketissa onkin enemmän tilaa juhlavinkeille. Nyt nimittäin valmistaudutaan koulujen päättäjäisiin, lakkiaisiin, rippijuhliin,... Lue lisää »
Jatkossa Kinuskiyhteisössä pyörähtää joka kuukauden alussa käyntiin arvonta jollain ajankohtaisella teemalla. Palkinnot tulevat Toivepuodin valikoimasta; tällä kertaa kevään ja kesän juhlahumuun sopivia tuotteita. Voittaja saa kolmen kappaleen setin honeycomb-paperikoristeita, Kinuskikissan vaniljamassaa haluamassaan värissä, banana split-makutomusokeria, yo-cocktailtikkuja ja kultaista... Lue lisää »
Toukokuussa riittää juhlia: vapun jälkeen juhlitaan äitejä, avataan grillikautta ja suunnitellaan lakkiaisia ja valmistujaisia. Yksi juhlan aihe täällä Kinuskilassa on ollut Kinuskikissan vaniljamassasarjan laajentuminen: uusi vaaleanturkoosi väri saatiin Toivepuotiin ja lisäksi vaaleanpunainen, keltainen ja vihreä sävy kaikkien saataville Prisma-markettien kautta. Vaniljamassat ovat aiheena... Lue lisää »

Kinuskiyhteisössä tapahtuu

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!

Liity Uutiskinuskiksi!

Kinuskikissalla on nyt oma uutiskirje, jonka kautta saat noin kerran kuussa ajankohtaisia reseptivinkkejä, tarjouksia Toivepuotiin ja tietoa uutuuksista.

Kinuskikissa somessa

Tassutetuimmat

KinuskichatKinuskichat+