Kinuskikissan tervehdys

siirappi
Kinuskikissailun myötä olen hurahtanut vanhojen tavaroiden keräilyyn. Ihan alkuun haalin tilpehööriä kuvausrekvisiitaksi, mutta vanhan tavaran lumo on vienyt pikkurillin lisäksi koko käden. Nykyään vuokia ja vispilöitä roikkuu seinillä ja vanhat huonekalut maustavat sisustusta. Erityinen kiinnostus on luonnollisesti keittiötarvikkeissa. Olen intoutunut keräilemään myös vanhoja elintarvikepakkauksia.

Joka kesä koluan läpi mökin vintin, kellarin ja muut kätköt. Olisiko vielä jotain, mikä edellisillä kerroilla jäi huomaamatta? Vanhat purkit ovat saattaneet saada uuden elämän, kun niitä on käytetty säilytykseen. Viime kesänä työkalukaapista löytyi maustepurkkeja, joissa oli nauloja. Tämä siirappipurkki on vuodelta 1980 - se sisälsi merisuolaa. Vanhojen purkkien kautta herää muistoja henkiin. Itse en tämä purkin aikaan ollut vielä leipomisiässä, mutta se oli tuttu näky keittiön kaapissa.

Oletko sinä tehnyt tänä kesänä löytöjä mökin vintiltä? Kommentoi tai laita kuva Kinuskigalleriaan ja kerro omasta aarteestasi!

Kommentoi »

Uusimmat videot

Kumppanit

DU5MK300
saga
dansukker_etsimme

Ajankohtaiset Kinuskiuutiset

tilkkutakkikakku
Kesä starttasi hauskasti nimetyillä kakuilla, joita ideoitiin yhdessä Kinuskikissan Facebook-yhteisön kanssa. Hauskat kakut -tempaus käytiin leipomoissa, galleriassa ja Instagramissa. Voitokkaat kakut ovat tässä: Kinuskileipomo Irzu: Suklaatornado Irzun suklaatornado on tietenkin suussa sulavan suklainen. Raikastavana makuparina on käytetty mintun makuista kermalikööriä. Suklaasta tehty... Lue lisää »
verkkokaupan logo 450
Kevään aikana olen hyörinyt jännittävän projektin kimpussa: haave omasta leivontatarvikkeiden verkkokaupasta toteutuu pian! Kotileipureita palveleva Kinuskikissan Toivepuoti avautuu ma 2.5. osoitteessa toivepuoti.kinuskikissa.fi. Pitkään muhinut idea sai lisäpontta viime kesän lukijakyselystä, jossa blogin lukijat toivoivat leivontatarvikkeiden hankkimista helpottavaa lisäpalvelua. Kinuskikissan... Lue lisää »

Kinuskiyhteisössä tapahtuu