I
n
s
p
i
r
a
a
t
i
o
+

Kinuskikissan tervehdys

Etelä-Suomessa heinäkuun alku on ollut kovin viileä, mutta lomaleipomisen kannalta siinä on jotain hyvääkin: tarjoilut säilyvät paremmin ja sadepäiviä voi viettää keittiössä. 😉 Kylmään järviveteen ei vaan huvittaisi tassua kastaa, joten lämpöiset kelit ovat kuitenkin minun toiveissani.

Heinäkuussa omalla leivontalistallani on kokeilla jotain wanhaa reseptiä 1800-luvun lopun keittokirjoista samoin kuin kaivaa esiin reseptiaarteita hieman lähempää menneisyydestä. Löysin kierrätyskeskuksesta 70-luvun ruokakortteja. Täytyy tutkailla löytyisikö niistä retrohelmiä. 😊

Kommentoi »   Aiemmat tervehdykset »

Kinuskikissan mansikkareseptitNämä ja muut mansikkakakut löydät kategorioista täytekakut ja hyydykekakut.

Kinuskikissa taikoo klassikoita

Kinuskikissan signeeraamat Kinuskikissa taikoo klassikot uuteen muotoon -kirjat löydät Toivepuodista »

Toivepuodin heinäkuun arvontaArvontapalkintoina heinäkuussa kirsikan makuinen aromi ja kukkapursotussetti.

Uusimmat videot

Kumppanit

Ajankohtaiset Kinuskiuutiset

Täällä on jo toinen tassu kesälaitumilla - toivottavasti pian sielläkin! Kesäisten reseptivinkkien lisäksi Kinuski-Sanomissa on juttua mm. tummien suklaiden ja kasvikermojen tuotetesteistä. Lisää ajankohtaisia reseptitärppejä löydät kesä-kategoriasta. Sanomiin on kerätty myös tuttuun tapaan parhaat palat tempausten sadosta, josta tuli valituksi ja palkituksi kaikkiaan kuusi reseptiä. Samantien... Lue lisää »
Kesällä erilaiset piirakat ovat suosittuja, kun tuoreita raaka-aineita on tarjolla yltäkylläisesti marjoista raparperiin ja muihin kasviksiin. Leivo oma kesäinen suosikkipiiraasi - makea tai suolainen - ja osallistu sillä Kinuskikissan heinäkuiseen reseptikisaan. Jaossa on neljä palkintoa: Ohjeet: Tehtävänä on kehitellä suolainen tai makea piirakkaresepti, jossa on hyödynnetty kesän tuoreita... Lue lisää »
Heinäkuun arvonnassa palkintoina pari uutuutta Toivepuodin valikoimasta: kirsikan makuinen aromi sekä kukkapursotussetti, jossa 5 erilaista tyllaa (lehtitylla 352, tähtitylla 18, 1M, 4B, terälehtitylla 150), ruusunaula ja 12 pursotinpussia. Osallistu kommentilla 31.7. mennessä. Samalla voit kertoa, mikä on sinun lempipaikkasi kesällä. :)... Lue lisää »
Kokoonnuimme Apukissojen kanssa testailemaan kasvipohjaisia vispejä, joita löytyy markkinoilta kolmea sorttia. Testi suoritettiin sokkona. Huomioimme maun lisäksi tuotteen vaahtoutuvuuden ja kiinnitimme huomiota muutamiin muihinkin tekijöihin. Yleinen mielipide oli, että kaikki kasvikermat olivat "ihan ok", eikä eroa oikeisiin kermatuotteisiin välttämättä huomaisi, kun mukana on muitakin... Lue lisää »

Kinuskiyhteisössä tapahtuu

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!

Liity Uutiskinuskiksi!

Kinuskikissalla on nyt oma uutiskirje, jonka kautta saat noin kerran kuussa ajankohtaisia reseptivinkkejä, tarjouksia Toivepuotiin ja tietoa uutuuksista.

Kinuskikissa somessa

Tassutetuimmat

KinuskichatKlikkaa tästä Kinuskichattiin+