I
n
s
p
i
r
a
a
t
i
o
+

Kinuskikissan tervehdys

Tiistaina julkaisin piparitorttujen reseptin, joka oli kehitelty teemalla "joulutortun uusi muoto". Ideana oli tarjota inspiroiva vaihtoehto perinteiselle joulutortulle ja yhdistää kaksi klassikkoa. Mikä suloisempaa kuin joulutorttujen tuoksun sekoittuminen pipareiden tuoksuun? :)

Haluan lähestyä aihetta myös vakavammalla kulmalla. Suomi 100 -juhlavuosi on saanut ihmiset mukaan monenlaiseen hyvään hankkeeseen. On muutenkin tärkeää pysähtyä miettimään, millä pienellä teolla voisi tuoda valoa pimeään ja iloa arkeen. Lähimmäistään voi piristää esimerkiksi itse leivotuilla herkuilla.

Keskiviikkona uuni kävi Kinuskikissan keittiössä kuumana ja lopputuloksena syntyi 100 piparitorttua Vailla vakinaista asuntoa ry:n päiväkahvilaan Helsingin Vaasankadulle. Kahvila tekee arvokasta työtä tarjoamalla ruokaa ja pääsyn kadulta lämmittelemään. Yhdistyksen tavoitteena on, että jokaiselle järjestyy ihmisarvoinen asumispaikka kohtuullisessa ajassa.

On monia tapoja tuoda pientä iloa kanssaihmisten arkeen. Osallistu sinäkin Dronningholmin sivuilla ja kerro, kenet haluat leivonnaisellasi yllättää.

❤ Kinuskikissa

Kommentoi »   Aiemmat tervehdykset »

10-vuotisale Toivepuodissa 30.11. saakka

Toivepuodin marraskuun arvontaKinuskikissan Toivepuoti on Suomi 100 -teemassa kiinni erilaisilla sinivalkoisilla tuotteilla. Tämän kuun arvonnassa voi voittaa sinistä sokerimassaa, pienen Suomi-muotin, Suomi 100 -lautasliinoja, kakkukynttilät ja ilmapalloja.

Uusimmat videot

Kumppanit

Ajankohtaiset Kinuskiuutiset

Kinuskikissan 10-vuotisjuhlinta jatkuu Toivepuodin puolella. 10-vuotisen bloggaajataipaleen kunniaksi olen tiputtanut jokaisen leivontakirjani hintaa 10 €:lla - tarjous on voimassa pari viikkoa eli 30.11. saakka. Kaikki kirjat on varustettu omakätisellä signeerauksellani. Jos Kinuskikissan kirja löytyy joulupukin toivelistalta, lahja kannattaa hankkia ennakkoon jo nyt! Kinuskikissan... Lue lisää »
Kinuskikissan ystäville on tarjolla ensi vuonna leivontainspiraatiota tuttuun tapaan kalenterin muodossa, sillä uusi seinäkalenteri vuosimallia 2018 on juuri ilmestynyt. Parhaat blogikuvat on koottu seinäkalenteriksi, jossa jokaisen kuukauden kohdalla on sesonkiin sopiva resepti. Kalenteria ei siis ole tarkoitettu vain seinän koristukseksi, vaan siitä voi hakea inspiraatiota leivontahetkiin joka... Lue lisää »
Marraskuussa alkaa Suomi 100 -juhlavuoden loppuhuipennus ja Kinuskikissan Toivepuotikin on teemassa kiinni erilaisilla koristeluun sopivilla tuotteilla ja kattaustarvikkeilla. Tämän kuun arvonnassa voi voittaa sinistä sokerimassaa, pienen Suomi-muotin, Suomi 100 -lautasliinoja, kakkukynttilät ja ilmapalloja. Arvonta suoritetaan jo kuun lopulla 25.11., jotta tuotteet ehtivät varmasti perille.... Lue lisää »

Kinuskiyhteisössä tapahtuu

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!

Liity Uutiskinuskiksi!

Kinuskikissalla on nyt oma uutiskirje, jonka kautta saat noin kerran kuussa ajankohtaisia reseptivinkkejä, tarjouksia Toivepuotiin ja tietoa uutuuksista.

Kinuskikissa somessa

Tassutetuimmat

KinuskichatKlikkaa tästä Kinuskichattiin+