12.02.2014   14 kommenttia Kategoria: Pullat, munkit ja donitsit,  Ystävänpäivä
Erityisruokavaliot: Liivatteeton

Sydänpullat


sydanpullat

”Tämä on paras päivä!”, kommentoi tytär pullatalkoidemme aikana. Minusta tämä oli hyvä muistutus siitä, että lapset arvostavat perusasioita. Elämysten järjestäminen ei välttämättä vaadi mitään extremeä, vaan se voi olla yksinkertaisesti pullataikina ja kiireetön yhdessäolo. Tytär vielä jatkoi hehkuttamistaan: ”Leipominen on mukavampaa kuin syöminen!”, johon toinen tyttäreni jatkoi: ”Ja taikinan syöminen on kivempaa kuin leipominen!”. Tästä huolimatta myös valmiit pullat maistuivat pienille jauhopeukaloille. 🙂

Näiden sydänpullien idean sain nimimerkiltä suklaakuono, joka oli lähettänyt kuvan pullamallistoon. Kiitos tästä inspiraatiosta! Pullat on tehty korvapuustien ohjeella, mutta taikinan rullaamisvaiheessa on edetty alla olevien kuvien mukaan eli vastakkaisista suunnista. Rulla leikataan reilun sentin paksuisiksi siivuiksi. Siivut käännetään leikkuupinta ylöspäin ja sydämen kärki nipistetään sormilla.

sydanpullat-vaihe

sydanpullat-vaihe-2

Inspiroidu lisää ystävänpäivästä! ❤️ Kinuskikissa on ideoinut vuosien saatossa ystävänpäivän ympärille ison määrän reseptejä kakuista pienempiin naposteltaviin ja syötäviin lahjoihin. Löydät parhaat poiminnat ystävänpäiväaiheiselta teemasivulta.

Avainsanat:
Korvapuusti

Tykkäsitkö? Tassuta!

TassutaTassutaTassutaTassutaTassuta
4 tassutusta
Loading...

Kinuskikumppani

Uusinta Instagramissa

Something is wrong.
Instagram token error.

Liity Uutiskinuskiksi!

Kinuskikissalla on nyt oma uutiskirje, jonka kautta saat noin kerran kuussa ajankohtaisia reseptivinkkejä, tarjouksia Toivepuotiin ja tietoa uutuuksista.
Kinuskikissan  toivepuotiVerkkokauppa kinuskifanille!

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!

Tassutetuimmat