3.6.2017
4 henk.
1 prk vaniljarahkaa
2,5 vispiä
3 liivatetta ( tilkka kuohuviiniä n. 3-4 rkl)
n. 400g pakaste mansikkaa
vanilja uutetta
hieman punaista pastaväriä
tilkka lime mehua
maun mukaan mansikka tomusokeria
0,5 dl Tosti kuohuviiniä ( puoli makeaa)
Laita liivatteet likoamaan. Jos mansikat jäässä, lämmitä kattilassa ja soseuta ( anna jäähtyä). Vaahdota vispi, lisää rahka, sekoita.
Lämmitä liivate neste ja lisää liivatteet ( anna jäähtyä).
Lisää mansikkasose, sokeri, vaniljauute, limemehu sekä pasta väriä, sekoita hyvin. Maistele tarviiko jotain lisätä.
Lisää liivate vaahtoon hiljakseen. Lopuksi kuohuviiniä, mutta sekoita vain vähän tämän jälkeen ( kääntele, ei koneella)
Kaada kulhoon tai laseihin ja laita jääkappiin yön yli.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5560 tähteä
Maailman paras mutakakku
2766 tähteä
Mokkapalat
2517 tähteä
Brookies
1777 tähteä
Britakakku
1467 tähteä
Onpa hempeän kauniin värinen herkku. Ja kuvasta päätellen pumpulisen pehmeää suussa. Voisi kuvitella, että tällainen annos tekee maailmasta kauniin ja on mielen ja tunteen nektaria. 🙂