10.6.2016
12 kpl vuokaan
Täyte:
3 munaa
1 dl sokeria
100g voita
0,5 tl vanilijajauhoa
2 tl leivinjauhoa
4 dl spelt täysjyvä vehnäjauhoja
1,5 dl Flora vanillaa
3-4 dl kivetöntä kirsikka haketta ja kuivattua karpaloa ( Pirkka karpalossa on makeutena vain ananasmehua)
Uuni 200 asteeseen.
Jauhot, leivinjauho, vanilijajauho yhteen. Sulata voi. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää taikinaan vuoronperään jauhoseosta, voita ja Flora vanillaa, käännellen varovasti. Lisää marjat, jättäen osan myös taikinan päälle.
Laita massa paperivuokiin, teflon vuoan sisälle. 15-20 min.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5668 tähteä
Maailman paras mutakakku
2833 tähteä
Mokkapalat
2571 tähteä
Brookies
1831 tähteä
Britakakku
1535 tähteä
Ai että! Nyt juuri maistuis kahvin kanssa pari muffinia! 🙂