23.9.2017
Ainekset
150 g huoneenlämpöistä voita
1 1/2 dl sokeria
1/2 dl fariinisokeria
1 tl vaniljasokeria
3 kananmunaa
1 dl maustamatonta jugurttia
2 tl leivinjauhetta
3 dl vehnäjauhoja
2 isoa porkkanaa
100 g valkosuklaata
Ohje
Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokerit vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen samalla vatkaten.
Kääntele joukkoon jugurtti.
Sekoita erillisessä kulhossa leivinjauhe vehnäjauhoihin ja kaada ne muiden aineiden sekaan.
Kuori ja raasta porkkanat ja lisää ne taikinaan.
Paloittele lopuksi valkosuklaa pieniksi hipuiksi ja sekoita taikina tasaiseksi.
Kaada taikina voideltuun uunivuokaan ja paista 200°C 25-30 min tai kunnes pinta on kullanruskea.
Tarjoiluun sopii erityisen hyvin vaniljajäätelö tai vaniljakastike.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Kiitos kivasta kommentista Kinuskiemo!😊 Tulemme varmasti jatkossa jakamaan reseptejämme tänne ja olemme innoissamme mukana tässä kinuskiyhteisössä!