13.3.2014
Marenkipohja:
3 valkuaista
pari tippaa etikkaa
2 dl sokeria
100 g mantelirouhetta
Täyte:
3 keltuaista
1/2 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
1 rkl kaakaojauhetta
3 dl vispikermaa
2 tupla-Dajmia
Paahda manteleita 150 asteessa 10 minuuttia. Vatkaa valkuaiset, etikka ja sokeri kiinteäksi vaahdoksi ja lisää mantelirouhe. Kaada paperilla vuorattuun irtopohjavuokaan ja paista 150 asteessa tunti. Jäähdytä. Poista leivinpaperi ja pese vuoka. Vatkaa keltuaiset ja sokerit, lisää kaakaojauhe sekä vaahdotettu kerma ja rouhitut Dajmit. Laita pohjamarenki vuokaan ja kaada täyte päälle. Pakasta mielellään yön yli. Koristele halutessasi Dajm-rouheella.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1809 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Krhm… Paistan kaiken keskellä tai toiseksi alimmilla kannattimilla ja sillä ”yksi napsaus myötäpäivään” -lämmöllä.