16.5.2018
noin 10 kappaletta
5 liivatelehteä
3 dl kuohukermaa
3 dl kevytmaitoa
1 dl sokeria
1 rkl vaniliasokeria
100g valkosuklaata
Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan ja laita sivuun. Laita kuohukerma, maito ja sokerit kattilaan. Kuumenna liedellä kokoajan sekoittaen. Ota seos pois liedeltä kun se kiehahtaa. Lisää liivatelehdet ja valkosuklaa paloina. Anna jäähtyä ja sekoita välillä.
Kaada seos kippoihin ja laita jääkaappiin vähintään kolmeksi tunniksi. Itse kaadoin seoksen muffinssipeltiin ja toimi hyvin.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5616 tähteä
Maailman paras mutakakku
2815 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Kiitos maris😊 Minulla ei ollut siinä hetkessä mitään hilloja tai muita niin käytin mango sosetta🙂