16.5.2018
noin 10 kappaletta
5 liivatelehteä
3 dl kuohukermaa
3 dl kevytmaitoa
1 dl sokeria
1 rkl vaniliasokeria
100g valkosuklaata
Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan ja laita sivuun. Laita kuohukerma, maito ja sokerit kattilaan. Kuumenna liedellä kokoajan sekoittaen. Ota seos pois liedeltä kun se kiehahtaa. Lisää liivatelehdet ja valkosuklaa paloina. Anna jäähtyä ja sekoita välillä.
Kaada seos kippoihin ja laita jääkaappiin vähintään kolmeksi tunniksi. Itse kaadoin seoksen muffinssipeltiin ja toimi hyvin.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5565 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1777 tähteä
Britakakku
1468 tähteä
Kiitos maris😊 Minulla ei ollut siinä hetkessä mitään hilloja tai muita niin käytin mango sosetta🙂