3.10.2014
1, 5 dl sulatettua voita
3 dl sookeria
4,5 dl piimää, rasvaa 2,5 %
7,5 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa
2 tl kanelia
2 tl vaniljasokeria
Päälle
8-10 omenaa
1 tl kanelia
2 rkl sokeria
Sulata voi.
Sekoita kaikki taikinan ainekset kulhossa.
Levitä taikina leivinpaperoidulle uunipellille.
Pese tai kuori omenat ja leikkaa joko viipaleiksi tai kuutioiksi.
Lado omenat piirakan päälle, ripottele kanelia ja sokeria lopuksi.
Paista 200 asteessa noin 20 min.
Vinkki, voit korvata piimän maustamattomalla jugurtilla.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5632 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Ohjeessa varmaan likemmäs pari desiä liikaa jauhoja! , verrattuna muihin ohjeisiin vastaavalla nestemäärällä. Todella paksu taikina ja hankala levittää. Harmi ettei tulllut tutkittua asiaa ennakkoon. Paistoajaksi riitti 15min. Ei jatkoon.