16.6.2015
Tein kakun pienempään vuokaan.
Pohja:
150g (vajaa pussi) Fazerin Keksimuru Crushia
50g voita
50g valkosuklaata
Kakku:
1 prk Valion valkosuklaa-limerahkaa
2 dl kuohukermaa
0,5 dl sitruunamehua
1 rkl vaniljasokeria
2 rkl sokeria
4 liivatelehteä
Koristeluun mansikoita, kotimaisia vadelmia, mintunlehtiä
– Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.
– Sekoita keksimurut ja voi keskenään
– Lisää rouhittu valkosuklaa
– Painele seos irtopohjavuoan pohjalle ja laita jääkaappiin
– Vatkaa kerma vaahdoksi
– Lisää rahka ja sokerit
– Lämmitä sitruunamehu ja lisää sekaan liivatelehdet
– Vatkaa hieman jäähtynyt liivateseos rahkan sekaan
– Kaada seos irtopohjavuoalle ja anna jähmettyä jääkaapissa seuraavaan päivään
– Koristele ennen tarjoilua.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5607 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2541 tähteä
Brookies
1814 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Hyvän näköinen