18.4.2018
valmis suolainen piirakkataikina
n. 8-10 tankoa vihreäää parsaa
3 munaa
1 purkki juustokermaa
n. 2 dl haluamaasi juustoa, minä laitoin cheddaria
1 dl savulohta
Sulata valmis suolainen piirakkataikina ohjeen mukaan. Keitä sillä välin parsat, n. 5 minuuttia riittää. Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle. Lado parsat päälle. Sekoita munat, kerma ja juusto ja kaada parsojen päälle. Ripottele lopuksi silputtu savulohi pinnalle. Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5560 tähteä
Maailman paras mutakakku
2766 tähteä
Mokkapalat
2517 tähteä
Brookies
1777 tähteä
Britakakku
1467 tähteä
Kinuskiemo: Kiva juttu, että onnistui! Varmastikin itse tehty pohja nostaisi tämän vielä uudelle tasolle. Esim. ruispohjakin voisi toimia tässä.