18.4.2018
valmis suolainen piirakkataikina
n. 8-10 tankoa vihreäää parsaa
3 munaa
1 purkki juustokermaa
n. 2 dl haluamaasi juustoa, minä laitoin cheddaria
1 dl savulohta
Sulata valmis suolainen piirakkataikina ohjeen mukaan. Keitä sillä välin parsat, n. 5 minuuttia riittää. Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle. Lado parsat päälle. Sekoita munat, kerma ja juusto ja kaada parsojen päälle. Ripottele lopuksi silputtu savulohi pinnalle. Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5668 tähteä
Maailman paras mutakakku
2833 tähteä
Mokkapalat
2571 tähteä
Brookies
1831 tähteä
Britakakku
1531 tähteä
Kinuskiemo: Kiva juttu, että onnistui! Varmastikin itse tehty pohja nostaisi tämän vielä uudelle tasolle. Esim. ruispohjakin voisi toimia tässä.