27.7.2015
Itse tein jäätelön 2L astiaan, joka tuli lähes täyteen.
Jäätelö:
4dl vispikermaa
1prk (397g) makeutettua kondensoitua maitoa
2dl maitorahkaa
3dl vadelmia
Kinuski:
2dl fariinisokeria
2dl vispikermaa
Aloita kinuskin valmistuksesta. Laita kattilaan vispikerma ja fariinisokeri. Keitä 5-10 min välillä sekoitellen. Anna kinuskin jähtyä.
Vatkaa vispikerma vaahdoksi. Sekoita varovasti joukkoon kondensoitu maito sekä maitorahka. Lisää lopuksi seokseen vielä vadelmat.
Laita jäätelöä ja kinuskia vuorotellen astiaan jossa jäätelön pakastat. Aloita laittamalla jäätelöä, jonka päälle valuta kinuski ristiin rastiin. Sitten taas jäätelöä jonka jälkeen kinuskia. Ja vielä kerran jäätelöä ja päälle kinuski, joka jää sitten pinnalle päälimmäiseksi.
Anna jäätelön olla pakkasessa yön yli.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1809 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Tän on pakko olla hyvää 😛 Maitorahka tasoittaa varmaan liiallista makeutta 🙂