10.10.2014
Pohja:
80g dikestive keksejä
35g voita
Täyte:
2 liivatetta
2dl vispikermaa
200g vaniljatuorejuustoa
130g mangososetta
2rkl vettä
Päälle:
Suklaata
Vadelmia
(Mangososetta)
Murskaa dikestive keksit ja sulata voi. Sekoita keskenään ja painele vuokaan.
Vatkaa vispikerma vaahdoksi ja lisää vaniljatuorejuusto sekä mangosose. Keitä vesi kiehuvaksi ja sekoita siihen liivatteet. Kaada vuokaan pohjan päälle. Anna hyytyä yön yli(väh. 4tuntia)
Koristele suklaarouheella ja vadelmilla.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5565 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1777 tähteä
Britakakku
1467 tähteä
nammm..mä niin rrrrrrakastan juustokakkuja ja nimenomaan mango on mun suosikkimaku.