Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Kinuskikissan Suomi-bebet gluteenittomina

Kaapissani on pitkään ollut monta metallista leivosvuokaa. Aina ne huomatessani olen ajatellut, että olisipa kiva leipoa jotain niiden kanssa. Suomi-bebet -ohje sattui silmääni juuri sopivaan aikaan. Keliaakikkona mietin vielä hetken, onnistuisivatko leivokset gluteenittomilla jauhoilla leivottaessa. Päätin yrittää. Leivospohjista tuli paksumpia ja murenevaisempia kuin jos olisin käyttänyt vehnäjauhoja, luulisin. Täytteet mahtuivat kuitenkin mukaan kuorrutteen alle ja täyte sekä kuorrute auttoivat leivoksia pysymään kasassa. Kannatti kokeilla.

Kuvan lähettänyt: SiiriJ

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/20210116_181336.jpg

Kommentit (1)

Kinuskiemo
24.1.2021 14:51

Kannatti todellakin kokeilla! Syntyi upean näköisiä leivoksia. 🙂 Metalliset vuoat sopivatkin varmasti paperisia paremmin juuri gluteenittomien jauhojen kanssa. Hiukan murenevainen koostumus pysyy niissä paremmin koossa. Intensiivinen sininen väri on huikea ja siniset rakeet on piste i:n päällä! 👍

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa