Valkosuklaaputous oli mielestäni sopivan paksua kaadettavaksi. Lusikoin pinnan reunoille ensin putoukset ja sitten kaadoin keskelle lopun suklaan. Näytti hyvältä, mutta jääkaapissa valumat jatkoivat valumista, ja alustalle asti mokomat kasoiksi valuivat. Pakastin heti kuorrutuksen jälkeen olisi luultavasti ollut keino välttää tuo. Seuraavalla kerralla sitten...
Kuvan lähettänyt: pellavapaita
Upeat valumathan sinulla on! Nyt on Pellavapaita ryhtynyt taas liian kriittiseksi!
Tietenkin jos tavoitteena on ollut sellaiset pienet hillityt valumat jotka eivät kakkulautaselle asti valu, niin silloinhan tietenkin tässä on kyseessä melko runsas putous, mutta kun ei muille moista ajatusta kerrota vaan pidetään se leipurin omana salaisuutena, niin voi kuule,kyllä on taas hieno ja maukas kakku ollut teillä pöydässä!
Sinä se vaan olet melkoinen leipuri!!
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5565 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1777 tähteä
Britakakku
1467 tähteä
mari-johanna; kiitos 🙂 Tarkoitin nimenomaan nätisti valuvia puroja, ja ne olivatkin semmoiset siinä heti, mutta jääkaapissa paksukin suklaa vielä valui eikä sitten enää ollut järkeä laittaa pakkaseen. Olis pitänyt heti laittaa. Mutta eipä noita liian vahvoja puroja enää tullut harmitelluksi, kun sain viedä kakun juhlahenkilöille ja pääsin maistamaankin 🙂