Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Kokeilu

Liittyy Kinuskikissan reseptiin Prinsessapiirakka

Ensimmäinen vaniljamassa kokeilu ja tuntui kyllä helpolta työstää. Pitsikoristeluun ei välineitä ollut, joten sydämmet pääsi ystäväpäivän piirakan päälle.

Kuvan lähettänyt: Jenni

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/20190215_114723.jpg

Kommentit (2)

Kinuskiemo
18.2.2019 17:05

Ihana ystävänpäiväherkku! Romanttisen kakun koristelu on kaunis ja tunnelmallinen. Elementtejä ei ole paljon, mutta ne riittävät, kunhan ovat oikeita. Sydämet ovat. Virheettömän tasaisesta valkoisesta kuorrutteesta ja kuorrutteella loistavista punaisista sydämistä kakku saa raikkaan ilmeen. Kakun rakenne näyttää myös mehevän pehmeältä ja vadelmaraita on makoisa ja piristävä. Tuosta pala romantiikkaa, ja päivä näyttää unelmaiselta! 😊

mari-johanna
Kinuskileipomo mari-johanna
16.2.2019 07:04

Hempeä kakku Ystävälle!!
Jos tämä on tosiaan ensimmäinen kokeilusi massojen parissa (vai oliko vain eka kokeilu vaniljamassalla) jokatapauksessa hienosti on massat taipuneet muotoonsa leipurin käsittelyssä. Vaniljamassa tottatosiaan on helppoa työstää peukutus täältä myös sinne suuntaan.
Sydämmet ovat aivan ihana liikuttava koriste kakun päällä jokainen sydän vähän kallellaan omaan suuntaansa aivan kuin merkkinä siitä että myös jokainen ystävyys on omanlaisensa tarina ja erityinen juuri sellaisenaan!

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa