Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Ellen ja itsenäisyys

Liittyy Kinuskikissan reseptiin Kinuskikissan Ellen-kakku Valittu viikon kuvaksi perustein:
Aivan hurmaava kakku nostettavaksi tarjolle itsenäisyyspäivää juhlittaessa. Kakun sininen risti on raikas ja kaunis koriste tomusokeroidulla mantelilastukuorrutteella. Näyttävät sinivalkoiset ruusut täydentävät kokonaisuuden. :-) - Siniristilippu on itsenäisyyden tärkein symboli. Itsenäisyyspäivä ei nyt juuri ole ihan heti ajankohtainen, mutta mainiota koristeluideaa voisi soveltaa tähän kakkuun muulloinkin. Ja ”paketoida” kakku. Nauhan väri (ja ruusut) teeman mukaan eri värisinä.

Ellen Svinhufvudin nimeä kantava kakku sopii mainiosti itsenäisyyspäivän kakuksi, sillä olihan Ellen Suomen tasavallan kolmannen presidentin puoliso. Kuvan kakku on leivottu Kinuskikissan mainiolla reseptillä. Kakulle tyypillisen vihreän-vaaleanpunaisen marsipaanikoristelun olen sinivalkoisessa hengessä korvannut sokerimassalla.

Kuvan lähettänyt: Blinimestari

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/Ellen-S-kakku.jpg

Kommentit (1)

mari-johanna
Kinuskileipomo mari-johanna
3.1.2019 09:05

Teillä on ollut suloinen juhlava kakku itsenäisyyspäivää juhlistamassa.
Kerrassaan upea!!

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa