Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Kinderkakku vuosipäivän kunniaksi

Liittyy Kinuskikissan reseptiin Kinderkakku (myös vegaaninen versio) Valittu viikon kuvaksi perustein:
Aivan, nyt on juhlat! Kihlajaiskakussa on panostettu suklaaseen. Ja se toimii! Kakku näyttää superhoukuttelevalta ja maistuu unelmaisen herkulliselta. Suklaata on kakussa joka tasolla: täytteessä, valuvana kuorrutteena ja koristeissa. On valkoista ja tummaa näyttävästi eri sävyinä. Koristeiden suklaakimarassa on eri mallisia suklaisia makupaloja. Sievät ”kultaiset” helmet, onnen helmet, pilkistävät koristeiden lomasta muistuttaen juhlan teemasta (sormuksista!). Värikkäänä pisteenä i:n päällä komeilevat muhkeat vadelmat. Tällä suklaisella kakulla haluttiin osua, ja myös onnituttiin, juhlijoiden makuhermoon. Onnittelut kihlaparille ja onnittelut vieraille, että pääsivät mukaan juhlimaan. :-)

Tein reilu viikko sitten perinteisesti kakkua vuosipäiväksemme, ja tänä vuonna valitsimme mr. Vanillacherryn kanssa Kinderkakun juhlistamaan 10:ttä yhteistä vuottamme. Illan päätteeksi juhlapäivän kakku muuttui astetta erityisemmäksi kosinnan myötä - ja vadelmat ja kultaiset sokerihelmet päivittivät vielä kakun astetta juhlavammaksi.

Kuvan lähettänyt: Vanillacherry

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/Kinderkakku.jpg

Kommentit (4)

Vanillacherry
Kinuskileipomo Vanillacherry
29.4.2018 22:40

Kaunis kiitos onnitteluista ja kommenteista kaikille ❤ Tämä tosiaan oli suklaisen tuhtia herkkua parhaimmilllaan 😊

mari-johanna
Kinuskileipomo mari-johanna
24.4.2018 15:37

Voi ei, mikä ihana yllätys tuo kosinta! Kyllä sitä jo kelpaa tällaisella kakulla juhlistaakin. Ja todella hienostunut idea muuten nuo vadelmat tuolla kaiken makean suklaan seassa.
Varmasti on ollut hyvää!

maris
Kinuskileipomo maris
23.4.2018 21:46

Tosi upea! Ja voi miten kauniita, erityisiä ja tärkeitä muistoja teillä tähän kakkuun liittyykään. 💕
Lämpimät onnitelut teille!

Katariina H
Kinuskileipomo Katariina H
22.4.2018 16:46

Todella kaunis kakku! Ja onnea sinne!😊

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa