Kinuskikissan vanilja-mustikkapiirakka on saanut niin paljon myönteistä palautetta, että oli itsekin ryhdyttävä toimeen. Mustikoista puolet korvasin vadelmilla, ja päälle laitoin hyytelösokerista kevyen kiilteen. Marjoihin en siksi erikseen sokeria lisännyt. Nyt voin minäkin todeta, että hyväää! :)
Kuvan lähettänyt: maris
Hyvältä näyttää, ja kuningatar on aina kuningatar, varmasti maistuu herkulliselta vaniljaisen täytteen päällä. 🙂
Kiitoksia kommentista, mari-johanna!
Vai niin meillä natsasi nyt astiaston kanssa yhteen. 🙂 Minulta löytyy tuota samaa kultakeramiikan sarjaa myös marjapuuron punaisena. Kiva astiasto on. Sopii arkeen ja vaikka juhlaankin. Meidän pitäisi vissiin joskus kuvata koko astiakaapiston sisältö ja verrata, että löytyykö sieltä mitään erilaista. 😉
Ihan tulee vesi kielelle piirakkaa katsoessa! 🙂
Ja arvaa mikä hassuinta. …. niin monesti kun olemme sinun kanssasi todenneet ajattelevamme samalla tavoin tms yhtäläisyyttä on löytynyt niin nyt huomaan kuvasta että herkku on asetettu lasi lautaselle jonka myös itse omistan ja vieressä pieni pala piirakkaa on samaisella kultakeramiikan musta sävyisellä lautasella mikä astiasto minulla on vihreä sävyisenä! 🙂
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5560 tähteä
Maailman paras mutakakku
2766 tähteä
Mokkapalat
2517 tähteä
Brookies
1777 tähteä
Britakakku
1467 tähteä
Kinuskiemo: Kyllä maistui, kiitos! Ja vielä kun olen suuri kardemumman ystävä, niin pohjakin oli erityisesti makuuni.
Marjat laitoin mukamas hienosti spiraalimalliin, niin uunissa mustikat värjäsi vadelmatkin lähes saman värisiksi. Että se siitä spiraalista. 🙂