Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Pinjata-kakku

Liittyy Kinuskikissan reseptiin Uuden vuoden pinjata-kakku

Pakkohan se oli kokeilla... Ja no ei siitä nyt ihan samanlaista tullu, mut kait se hyvälle maistu ku kelpas vieraillekin. Päällinen oli ehkä sit kuitenkin hiukka liian vetelää, vaikka vaikutti paksulle.

Kuvan lähettänyt: tuplis2

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/pinjata-kakku.jpg

Kommentit (3)

Vellu
Kinuskileipomo Vellu
7.1.2015 13:04

Vaikea oli tosiaan leikata minullakin. Minä odottelin ja jäähdyttelin vesihauteessa kuorrutetta siihen asti et sain just ja just sen kaatamalla kattilasta kakkuun. Samanlailla lähti valumaan, mut annoin valua ja nostin jääkaappiin noin 15 minuutiksi. Sit lusikan ja veitsen avulla reunat tasaiseksi ja koristeet päälle. Kauniisti kiiltää sinunkin kuorrute

tuplis2
7.1.2015 00:15

Miten voisin saada kuorrutteesta vielä tukusampaa, koska nyt kävi niin kuten kuvasta näkyy, että sydämet valahti toisinaan alas. Ja kun mustaa kuorrutetta yritti leikata, se vaan venyi. Mut hyvää oli.

Kinuskiemo
6.1.2015 14:13

Sinun kakkusi on mielestäni hauskan näköinen. Isot oranssit sydämet ovat hyvä koristeluidea. Tummalla pohjalla ne ovat piristäviä ja ottavat pääroolin. Sydänkakkuhan tämä on! 🙂

Jos itse huomasit jotain parannettavaa kuorrutteessa, niin se hoituu sitten seuraavalla kerralla. Ja maku on aina ykkönen.

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa