Vegaanisuus pompsahtaa säännöllisesti esiin teiltä saaduissa reseptitoiveissa. Vaikka ei itse noudattaisi vegaanista ruokavaliota, isoja juhlia järjestettäessä erityisruokavalioihin ei voi olla törmäämättä. Siksi on kiva olla jokin luotto-ohje, joka maistuu kaikille. Leipaisin viime viikonlopun vieraille tämän suklaisen klassikon maidottomana ja munattomana. Sain palautetta, että kakun vegaanisuutta ei olisi mitenkään voinut tunnistaa. Herkullista ja superhelppoa valmistaa!

Mutakakun paistamisessa oman uunin tuntemus on tärkeää, sillä ihanteellista paistoaikaa voi olla vaikeaa päältäpäin tietää. 15-30 minuutin välillä mennään, mutta yhteen kokeilukertaan on ehkä hyvä varautua. Onneksi suklaakakku on aina ihanaa, oli se sitten enemmän tai vähemmän paistunutta.