Olen pitkään halunnut tehdä nonparelleilla kuorrutettua kakkua – ulkomaisissa leivontablogeissa tämä on ollut hitti jo pitkään. Nonparellikuorrutteen etuna on, että näin saa iloisen ja näyttävän näköisen kakun kohtuullisella vaivalla ja ainekset löytyvät lähikaupastakin. Kuorruttaminen ei ole vaikeaa, mutta sotkun välttämiseksi tuo vaihe kannattaa suorittaa tiskialtaan päällä. Katso ohjeen lopusta video, josta näet, miten näppärästi nonparellit saa tarttumaan kakun reunoille.

Kakku on täytetty kolmella erimakuisella marjatäytteellä, joiden sävyt täsmäävät nonparellien kanssa. Saattaa vaikuttaa työläältä, mutta näin meidän kesken: täytteiden kanssa on vedetty mutkat suoriksi ja maustettu kolmeen osaan jaettu kermavaahto eri marjasoseilla. Herkullista ja raikasta!