Tässä kakussa pääsin testaamaan tukusta ostettuja IsoMitta-pähkinävaahtoaineksia. Pähkinävaahto täytti odotukset täydellisesti. Aivan ihanan sisuksen niistä sai täytekakkuun.

Opiskelin taas lisää suklaakuorrutteen valmistuksesta ja nyt olen hippusen viisaampi siinä suhteessa. Varoin nimittäin laittamasta suklaapaloja liian kuumaan kermaan, eikä paakkuuntumista tapahtunut juuri lainkaan. Kinuskikissa 9.2.09: suklaakuorrutteen ohjetta on nyt muutettu.

Testasin tässä kakussa muitakin uusia juttuja. Käytössäni oli ensimmäistä kertaa Städterin 14 mm tähtitylla (sama kuin Wiltonin 1M). Sillä sai hienoa pursotusta aikaiseksi, joskin tylla oli tällaiseen pienempään kakkuun vähän liian iso. Halusin pursotuksiin eri sävyjä (marmorointia), joten lusikoin pursotuspussiin sekaisin kolmen väristä vaahtoa: valkoista ja kahta eri vaaleanpunaisen sävyä. Sävyerot olisivat voineet tulla paremminkin esiin. Ensi kerralla jätänkin tuon ”välisävyn” pois, koska kaksi vaahtoa sekoittuu joka tapauksessa pursotuksessa hieman toisiinsa.