Juustokakun voi vaihteeksi tehdä tälläkin tavalla. Nämä herkkupalat on tehty vanilja-mansikkajuustokakun reseptillä sillä erolla, että ennen kiisselin kuumentamista kattilaan laitettiin 4 rkl perunajauhoja ja liivatetta tuli yksi vähemmän eli 4 kpl. Muutoin täyte olisi ollut liian vetelää käytettäväksi reunakalvojen kanssa.

Kakku jakautui 12 pieneen leivokseen. Tätä varten tarvittiin puolitoista reunakalvoa. Reunakalvot halkaisin pituussuunnassa kahtia, joten yhdestä kalvosta tuli 8 pikkuvuokaa.

Minä tein nämä kevytversiona, jossa käytin rasvattomia maitotuotteita (myös kerma vaihdettu rasvattomaksi maidoksi) ja sokerin tilalla makeutusjauhetta. Kevennetty vanilja-mansikkajuustokakkukin on toteutettu tähän tapaan. Raikasta ja hyvää!