I
n
s
p
i
r
a
a
t
i
o

Kinuskikissan tervehdys

Auringonpaiste lämmittää jo mukavasti kuononpäätä ja valon lisääntyminen antaa energiaa myös keittiötouhuiluun. Tämän hetkistä leivontainspiraatiotani kuvastaa parhaiten leikkimielisyys, iloisuus ja erilaisten leivonnaisten ”miksaus”. Täällä kulisseissa on ajatus siirtynyt pääsiäisresepteistä jo kohti vappua ja loppukevään juhlareseptejä. Niiden yhteydessä voidaan palata näihin teemoihin tarkemmin. Mutta sitä ennen vietetään oikein maukas pääsiäinen! 😊🌸❤️🐾🐥🐰

Kommentoi »   Aiemmat tervehdykset »

Toivepuodin maaliskuun arvontaMaaliskuun arvonnassa palkintona pinkkiä suklaaspraytä, valkosuklaan makuista muotoilumassaa, paperipillejä ja Happy Birthday -kakunkoriste.

Uusimmat videot

Kumppanit

Ajankohtaiset Kinuskiuutiset

Maaliskuun arvonnassa kysyn teiltä, oletteko jo ehtineet hyödyntää blogin uutta toimintoa, jolla saa tallennettua muistiin omat suosikkinsa Kinuskikissan ja leipomoiden resepteistä? Jos ihmettelet, mistä on kysymys, kannattaa lukaista tarkemmin tervehdyksestä. Arvontapalkintona on jännittäviä uutuuksia Toivepuodista: pinkkiä suklaaspraytä sekä valkosuklaan makuista muotoilumassaa. Lisäksi... Lue lisää »

Kinuskiyhteisössä tapahtuu

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!

Liity Uutiskinuskiksi!

Kinuskikissalla on nyt oma uutiskirje, jonka kautta saat noin kerran kuussa ajankohtaisia reseptivinkkejä, tarjouksia Toivepuotiin ja tietoa uutuuksista.

Kinuskikissa somessa

Tassutetuimmat