09.09.2009   126 kommenttia Kategoria: Kesä,  Täytteet
Erityisruokavaliot: Liivatteeton

Vadelma-mascarpone-täyte


vadelma_daim

Huomaathan, että ohjeessa kehotetaan käyttämään suomalaisia vadelmia. Ulkomaisia vadelmia ei voi käytännössä käyttää kokonaisina, sillä ne on aina keitettävä ennen käyttöä.

Kts. ohje täytteiden soveltamisesta. Tämä täyte on mitoitettu täytekakun kahteen väliin.

Vinkki: Vähälaktoosinen vaihtoehto mascarponelle on maustamaton tuorejuusto.

4 dl kuohukermaa
1 prk (á 250 g) mascarpone-juustoa
½ dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
2 isoa (á 56 g) Daim-patukka
200 g suomalaisia vadelmia


Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon mascarpone-juusto ja sokeri. Rouhi Daim-patukka ja lisää täytteeseen. Jatka vatkaamista, kunnes vaahto on riittävän jämäkkää. Levitä kostutetun pohjan päälle ja upota siihen vadelmia.

Jaa yhteisöpalveluissa

Tykkäsitkö? Tassuta!

Tassuta
80 tassutusta

Kinuskikumppani

Mustikasta on moneksi!



Nämä ja muut herkut löydät mustikkaresepteistä.

Toivepuodin elokuun arvonta!



Arvontapalkintoina elokuussa punainen pompom, puna-valkoraidalliset paperipillit, rapumuotti ja Kinuskikissan pieni levityslasta.

Liity Uutiskinuskiksi!

Kinuskikissalla on nyt oma uutiskirje, jonka kautta saat noin kerran kuussa ajankohtaisia reseptivinkkejä, tarjouksia Toivepuotiin ja tietoa uutuuksista.
Kinuskikissan  toivepuotiVerkkokauppa kinuskifanille!

Kumppanit

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!

Kinuskikissa somessa

Tassutetuimmat

Kumppanit

suomi100
meira_leivontatuotteet_kevat