09.09.2009   126 kommenttia Kategoria: Kesä,  Täytteet
Erityisruokavaliot: Liivatteeton

Vadelma-mascarpone-täyte


vadelma_daim

Huomaathan, että ohjeessa kehotetaan käyttämään suomalaisia vadelmia. Ulkomaisia vadelmia ei voi käytännössä käyttää kokonaisina, sillä ne on aina keitettävä ennen käyttöä.

Kts. ohje täytteiden soveltamisesta. Tämä täyte on mitoitettu täytekakun kahteen väliin.

Vinkki: Vähälaktoosinen vaihtoehto mascarponelle on maustamaton tuorejuusto.

4 dl kuohukermaa
1 prk (á 250 g) mascarpone-juustoa
½ dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
2 isoa (á 56 g) Daim-patukka
200 g suomalaisia vadelmia


Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon mascarpone-juusto ja sokeri. Rouhi Daim-patukka ja lisää täytteeseen. Jatka vatkaamista, kunnes vaahto on riittävän jämäkkää. Levitä kostutetun pohjan päälle ja upota siihen vadelmia.

Jaa yhteisöpalveluissa

Tykkäsitkö? Tassuta!

Tassuta
79 tassutusta

Kinuskikumppani

Kinuskikissan mansikkareseptit



Nämä ja muut mansikkakakut löydät kategorioista täytekakut ja hyydykekakut.

Toivepuodin heinäkuun arvonta!



Arvontapalkintoina heinäkuussa kirsikan makuinen aromi ja kukkapursotussetti.

Kinuskikissa taikoo klassikoita

Kinuskikissan signeeraamat Kinuskikissa taikoo klassikot uuteen muotoon -kirjat löydät Toivepuodista »

Liity Uutiskinuskiksi!

Kinuskikissalla on nyt oma uutiskirje, jonka kautta saat noin kerran kuussa ajankohtaisia reseptivinkkejä, tarjouksia Toivepuotiin ja tietoa uutuuksista.
Kinuskikissan  toivepuotiVerkkokauppa kinuskifanille!

Kumppanit

meira_leivontatuotteet_kevat

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!

Kinuskikissa somessa

Tassutetuimmat

Kumppanit

valio-tammikuu
suomi100