30.04.2017   3 kommenttia

Toukokuun tempauksen aiheena vaniljamassat


Toukokuussa riittää juhlia: vapun jälkeen juhlitaan äitejä, avataan grillikautta ja suunnitellaan lakkiaisia ja valmistujaisia. Yksi juhlan aihe täällä Kinuskilassa on ollut Kinuskikissan vaniljamassasarjan laajentuminen: uusi vaaleanturkoosi väri saatiin Toivepuotiin ja lisäksi vaaleanpunainen, keltainen ja vihreä sävy kaikkien saataville Prisma-markettien kautta. Vaniljamassat ovat aiheena myös toukokuun Kinuskitempauksessa. Tee valmis leivonnainen tai koriste Kinuskikissan vaniljamassoista. Kolme parasta taidonnäytettä palkitaan.

Palkintoina ovat:

  • Kinuskikissa-esiliina
  • 6 kappaletta Kinuskikissan vaniljamassaa vapaavalintaisissa väreissä
  • 20 €:n lahjakortti Toivepuotiin

Ohjeet osallistumiseen:

  • Tehtävänä on laatia keväinen leivonnainen tai koriste, jossa olet hyödyntänyt Kinuskikissan vaniljamassaa (yhtä tai useampaa väriä).
  • Lisää resepti leipomoosi ja valitse kategoriaksi ”Toukotempaus vaniljamassasta”. Liitä resepti ainakin yhteen muuhunkin leivonnaistasi kuvaavaan kategoriaan (Täytekakut, Muffinssit, Koristeet yms.).
  • Useammallakin eri reseptillä osallistuminen on sallittua!
  • Julkaise reseptisi 31.5.2017 mennessä.

Kuvia saa mielellään jakaa Instagramissakin. Kun käytät hashtageja #kinuskikissanvaniljamassa ja #kinuskikissa, minun on helpompi seurata luomuksianne somessa. Varsinainen kisa käydään kuitenkin täällä Kinuskiyhteisössä. Huomioithan, että voittajakuvia saatetaan julkaista myös Toivepuodin verkkosivuilla, Kinuskikissan Instagram-tilillä tai Toivepuodin Facebook-sivulla.

*Vinks* Eikö sinulla ole vielä leipomoa? Tutustu ohjeeseen, joka neuvoo oman leipomon perustamisessa!

Vaniljaisin toukoterveisin

Kinuskikissa

Jaa yhteisöpalveluissa