Happaman makea sitruunakiisseli yhdistettynä makeaan vaniljarahkakermaan on melkoisen hurmaava yhdistelmä. Reseptissä annettu sokerin määrä on ohjeellinen – hienosäädä sitruunoiden happamuuden mukaan. Lisäsokeria on mahdollista lisätä valmiiseenkin kiisseliin – se sulaa ja sekoittuu joukkoon, kunhan et anna kiisselin jäähtyä. Jätäthän kiisseliin kuitenkin sopivasti hapokkuutta, jotta se pääsee oikeuksiinsa makean rahkatäytteen kanssa.

Kiisselin on annettava jäähtyä ennen pohjan päälle levittämistä. Voit nopeuttaa jäähtymistä kylmässä vesihauteessa. Halutessasi voit tehdä kiisselin jo etukäteen jääkaappiin, esimerkiksi edellisenä päivänä.

Näillä reseptin määrillä syntyy täytteet 24 – 26 cm vuokaan tehtyyn 4 – 6 munan kakkuun, kahteen väliin.