16.12.2015   Ei kommentteja Kategoria: Muut suolapalat,  Pizzat, voileivät, iltapalat
Erityisruokavaliot: Munaton,  Pähkinätön

Mäti-lohileivät


lohi-matileivat

Mäti- ja lohileivät päätyivät yksiin, koska en osannut päättää kumpia leipiä tekisin. 🙂 Näin joulun alla resepteissäni esiintyy paljon meidän jouluperinteeseen liittyviä makuja. Nämä leipäset eivät sellaisinaan jouluateriaamme kuulu, mutta päälliset – kylmäsavulohi ja mäti lisukkeineen – sitäkin ehdottomammin. Leivät voi tarjota esimerkiksi alkupalana, iltapalana tai kahvittelun suolaisena tarjottavana.

Ainekset:
tuumaa saaristolaislimppua
piparjuurituorejuustoa
kylmäsavulohta
sitruunamehua
valkopippuria
tilliä
smetanaa
punasipulia
siianmätiä
mustapippuria
ruohosipulia


Voitele saaristolaisleipä piparjuurituorejuustolla. Peitä osa leivästä kylmäsavulohiviipaleella. Asettele viipale kauniisti laskoksille. Purista päälle sitruunamehua. Mausta valkopippurilla ja tillillä.

Levitä lohiviipaleen viereen nokare smetanaa. Ripottele päälle hienonnettua punasipulia. Laita keskelle nokare mätiä. Mausta mustapippurilla ja silputulla ruohosipulilla.

Jaa yhteisöpalveluissa

Tykkäsitkö? Tassuta!

Tassuta
24 tassutusta

Kinuskikumppani

10-vuotisale Toivepuodissa 30.11. saakka

Toivepuodin marraskuun arvontaKinuskikissan Toivepuoti on Suomi 100 -teemassa kiinni erilaisilla sinivalkoisilla tuotteilla. Tämän kuun arvonnassa voi voittaa sinistä sokerimassaa, pienen Suomi-muotin, Suomi 100 -lautasliinoja, kakkukynttilät ja ilmapalloja.

Liity Uutiskinuskiksi!

Kinuskikissalla on nyt oma uutiskirje, jonka kautta saat noin kerran kuussa ajankohtaisia reseptivinkkejä, tarjouksia Toivepuotiin ja tietoa uutuuksista.
Kinuskikissan  toivepuotiVerkkokauppa kinuskifanille!

Kumppanit

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!

Kinuskikissa somessa

Tassutetuimmat

Kumppanit

valio-tammikuu