13.3.2011
Leivo ja kohota pullat pullaohjeen mukaisesti.
Valmista täyte sekoittamalla pehmeään voihin mantelijauhe ja sokerit.
Laita seos jähmettymään jääkaappiin.
Paina sormella pullan keskelle kolo pohjalle asti.
Voitele pullan reunat munalla.
Ota nokare mantelitäytettä ja paina se pullan keskelle.
Ripottele pinnalle mantelijauhetta.
Paista 200 asteessa n. 10 minuuttia.
Laita pullien päälle koristeeksi kokonainen manteli.
SARIH:
Kyllä voi. Ja sitten muita leivonnaisia suunnittelemaan! 🙂
Iltaa!!
Voiko pakastaa ilman koriste mantelia? Tulevia synttärikekkereitä varten..
t:Sari
Nami, varmasti hyvää 🙂
Mie oon tehnyt samankaltaisia, täytteenä olen vain käyttänyt voi-mantelimassa-vaniljasokeri/sokeri-sekoitusta.
Se on maistunut kaikille 🙂
Tyttärelläni on ykkössynttärit loppuviikosta ja ajattelin sillon kokeilla noita Empanadoja, pienemmällä maustemäärällä tietty. On niin herkullisen näköisiä että varmasti maistuvat 😀
Voiskohan niitä tehdä kasvis tai lohitäytteellä? Tai muulla kalatäytteellä?
Ja voi kiitos sinulle kun jaat näitä ohjeita muille 🙂
Ei galleriakuvia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5570 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1779 tähteä
Britakakku
1468 tähteä
nam ..mistä mantelijauhetta saa?